WhatsApp sesli mesajı sessiz dinleme yöntemi

WhatsApp sesli mesajı sessiz dinleme yöntemi

Pek çok insanın günlük hayatta anlık mesajlaşmasını sağlayan WhatsApp, insanlara hem dosya gönderme hem de ses kaydı iletme şansı veriyor. Peki, WhatsApp üzerinden gönderilen sesli mesajları kulaklık olmadığında gizlice dinlemeniz mümkün müdür?

Kullanıcılarına görüntülü arama, mesaj gönderme, fotoğraf ve video iletme, grup haline konuşma gibi özellikler sunan WhatsApp, her geçen gün yepyeni bir güncelleme ile karşımıza çıkıyor. Sesli mesaj gönderme de birçok insanın yazamayacak durumda iken yardımına yetişen bir özellik olmuştur. Fakat bu sesli mesajları kulaklığın olmadığı zamanlarda dinlemek, karşı taraf için özel bir konuşma ise sıkıntı yaratabiliyor.

Kimi zaman eğlenceli kimi zaman istenmeyen sözlerin yer aldığı ses kayıtlarını kimseler duymayan dinleyebileceksiniz desek, ne derdiniz? Bahsedeceğimiz pratik yöntem ile kulaklığınızın olmadığı zamanlarda bile çevrenizdekilerin sesli mesajınızı duymasına engel olabilirsiniz. İşte bunun için izlemeniz gerek basit adımlar…

WhatsApp’tan gelen sesli mesajınızı kimsenin duyamayacağı bir şekilde dinlemek için ilk olarak gelen sesli mesajın üzerine dokunup dinlemeye başlayın. Bu noktada hemen cihazınızı kulağınıza yanaştırın. Böylece WhatsApp uygulaması, telefonun hoparlöründen çıkarttığı sesi o anda kulağınıza aktaracak. Bu şekilde kimseler duymadan ses kaydınızı rahatlıkla dinleyebilirsiniz. O sırada cihazı tekrar yatay hale getirseniz, ses kaydı duraksayacaktır.

Exit mobile version