WhatsApp’ın Rengi Yıllar Sonra Değişiyor

WhatsApp'ın rengi sonunda değişiyor. Her Android kullanıcısının alıştığı yeşil arayüz sonunda değişiyor. Peki, nasıl görünecek?

Uzun yıllardan beri mesajlaşma uygulamaları arasında lider konumda olan WhatsApp, özellikle son zamanlarda kullanıcılardan gelen istek ve önerilere kulak verdiğini sık aralıklarla kullanıma sunduğu çeşitli özelliklerle çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

Telegram ve Signal gibi alternatif uygulamaların bir süredir sahip olduğu ancak WhatsApp’ta bulunmayan pek çok özellik geçen süreçte mesajlaşma uygulamasına kazandırıldı ve şirket, bu amaç doğrultusunda yeni özellikler sunmaya da devam ediyor.

Görünüşe bakılacak olursa WhatsApp sadece bu kullanışlı özelliklerle sınırlı kalmanın yeterli olmayacağını düşünüyor ki görselliğe de ağırlık vermeye başladı.

WhatsApp’ın Rengi Beyaz Oluyor

Bugüne kadar WhatsApp’ın kullanıcı arayüzünde etkili bir değişiklik yaptığı söylenemez. Yeni özellikleri öne çıkaracak şekilde güncellemeler yapsa da bunların büyük kısmı işlevselliğe verdiği önemi gösteriyordu.

WhatsApp nihayet yeşil renge olan bağlılığından vazgeçiyor ve uygulama arayüzünü daha sade görünecek şekilde düzenliyor.

WhatsApp Arayüz Yeni Renk

Android Police tarafından aktarılan bilgilere göre WhatsApp, WhatsApp logosunu sol üst köşede görünecek şekilde bırakmaya devam ediyor ancak bu yer yeşilin üzerinde beyaz değil, beyazın üzerinde yeşil olacak şekilde ele alınıyor. Uygulamanın geriye kalan kısımlarında çok fazla değişiklik görülmüyor. Hızlı kamera erişimi gibi kısayollar yine olduğu yerde kalmaya devam ediyor.

Exit mobile version