En İyi Webtoon Siteleri

Webtoon siteleri mi arıyorsunuz? Sizi doğrudan içine çekecek webtoonları bulmanızı sağlayacak bu sitelere göz atmalısınız.

Webtoon Siteleri

Büyük bir çoğunlukla manganın dijital versiyonu olarak nitelendirilen ancak bundan çok daha fazlası olan webtoonları okumaktan büyük bir keyif alıyor ancak Türkçe webtoon siteleri bulmakta zorlanıyor musunuz?

Size okudukça daha fazla içine çeken webtoonları bulabileceğiniz harika web sitesi önerilerimiz var. Bu listedeki web sitelerini inceleyebilir, beğendiğiniz sitelerden webtoonları bulabilirsiniz.

En Popüler Webtoon Siteleri

Türkçe webtoon bulmak için ziyaret edebileceğiniz web siteleri bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu web sitelerine daha yakından göz atalım.

Webtoontr.net

Webtoontr, 55 farklı kategori ile aradığınız webtoonu bulmanızı kolaylaştırıyor. Macera, bilim kurgu, aksiyon, dövüş sanatları, hayatta kalma, zombi, romantik, gerilim, doğaüstü, komedi, okul hayatı, dram gibi birçok kategoriden webtoon keşfedebilirsiniz.

En çok webtoon içeren kategoriler arasında ise fantastik, aksiyon ve romantik bulunuyor. Şu na itibarıyla fantastik kategorisinde 998 webtoon yer alıyor.

Hayalistic.com.tr

Hayalistic, çok sayıda çevirmenden oluşan ekibi ile birbirinden harika webtoonları Türkçeye çevirerek okuyuculara sunuyor.

Web sitesinde bulunan webtoonların yanı sıra blogu da takip edebilirsiniz. Burada webtoon sevenlerin katılabileceği testler de yayımlanıyor. Hangi webtoon karakterinin ruh eşiniz olduğunu öğrenebileceğiniz bir test buna örnek olarak verilebilir.

Testlerin yanı sıra webtoonlar ile ilgili duyurular, Kore müzik sektörü ile ilgili son gelişmelere de blog kısmından ulaşabilirsiniz.

TRWebtoon.com

Bu web sitesinin tasarımı oldukça sade olsa da kullanıcı dostu bir arayüzü vardır. Kullanıcılar okuduğu webtoonları bir listeye ekleyerek onları daha düzenli şekilde takip edebilir. Türkçe webtoon yelpazesi de oldukça geniştir.

Topluluğa katılmak isterseniz TRWebtoon’un bir Discord sunucusu da bulunuyor. Dilerseniz bu topluluğa Discord üzerinden dahil olabilirsiniz.

Webtoons.com

Webtoons’ta hem yabancı dilde hem Türkçe webtoonlara ulaşabilirsiniz. Burada herkes istediği webtoonu hazırlayıp okuyucularla buluşturabilir. Ayrıca hikâye anlatıcısı ve çizer olma yolunda ilerliyorsanız burası sizin için okuyucu kitlesi edinmek için en doğru yer olabilir.

Romantizm, komedi, fantastik, bilim kurgu, gerilim, doğaüstü… Siz hangi türü okumak istiyorsanız bu web sitesinde o türde bir webtoon bulabilirsiniz.

Tapas.io

Bu web sitesinde özellikle İngilizce okuyabileceğiniz çok sayıda webtoon mevcuttur. Yeni çıkan webtoonlar, onları hızlı bir şekilde okumanız için en üst kısımda yer alır. Aksiyon, fantastik ve daha birçok türden webtoonu okuyabilirsiniz. Bazı webtoonlar ücretlidir, onları okumak için ücret ödemeniz gerekebilir.

Exit mobile version