6 Adımda VSCO Hesap Silme

VSCO hesap silme nasıl yapılır? Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından VSCO için oluşturduğunuz hesabı bu adımlarla silin.

VSCO, hesap silme işleminin gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Tüm dünyada çok popüler olan hizmetinde bulunan hesabınızı çok kolay bir şekilde silebilmeniz mümkün. Peki, VSCO hesabı nasıl silinir? Bu rehberimizde söz konusu işlem için hangi adımları uygulamanız gerektiğini açıkladık.

Android ve iOS cihazlar için geliştirilen VSCO, yıllar önce piyasaya sürülmesine rağmen günümüzde hâlâ popülerliğini sürdürüyor. VSCO’da yer alan özellikler, fotoğraf düzenleme hizmetinin çok kullanışlı hâle gelmesini sağlıyor.

Fotoğrafların çok daha etkileyici bir görünüme sahip olmasını mümkün hâle getiren uygulamada kontrast ve doygunluk dahil olmak üzere pek çok düzenleme aracı bulunuyor. Hizmette ayrıca video düzenleyicisi de bulunuyor.

Dünya çapında çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen VSCO uygulamasını kullanabilmeniz için hesap oluşturmanız gerekiyor. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamayı bir süre sonra kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda hesabınızı silebilirsiniz.

VSCO Hesap Silme Nasıl Yapılır?

VSCO Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Popüler fotoğraf düzenleme uygulamasında yer alan hesabınızı kolayca silebilmeniz mümkün. Bunun için bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Bu adımları uygulamanız hâlinde hesabınız silinecektir. Peki, bunun için uygulamanız gereken adımlar neler?

Çok fazla sayıda kişi tarafından tercih edilen hizmette bir hesabın silinebilmesi için ilk önce VSCO’nun resmi internet sitesini ziyaret edin. Popüler fotoğraf düzenleme hizmetinin sitesini görüntüledikten sonra hesabınıza giriş yapın.

Bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden hesabınıza giriş yapmaya çalıştığınızda e-posta adresinize bir doğrulama e-mail’i gönderilebilir. Gelen klasöründe VSCO’dan gelen bir e-posta görmüyorsanız, spam klasörünü kontrol edin.

E-postanın gönderilme sürecinin 5 ila 10 dakika sürebileceğini unutmayın. Bu nedenle e-posta gelmediği için endişe yaşamanıza gerek yok. Doğrulama işlemini gerçekleştirdikten sonra hesap ayarlarını görüntüleyin.

Hesap ayarlarını açtıktan sonra sayfanın alt kısmında konumlanan “Delete my account” butonuna basın. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde yeni bir sayfa görüntülenecek. Hesabınızın şifresini yazın. Daha sonra hesabınızı silme nedenini seçin. “Delete VSCO account” butonuna dokunun.

Exit mobile version