En İyi Video Formatı Değiştirme Programları

Video formatı değiştirme işlemi için hangi adımları uygulamak gerekiyor? İşte en iyi video formatı dönüştürme programlarının listesi!

Video formatı değiştirme işlemini gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz pek çok program bulunuyor. Hazırladığımız listede yer alan programları kullanarak video formatı dönüştürme işlemini çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Programların sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Video Formatı Değiştirme Programları Listesi

  1. Freemake Video Converter
  2. Any Video Converter Free
  3. HandBrake
  4. Free HD Video Converter Factory
  5. Free Video Converter

Video Formatı Değiştirme-1

1. Freemake Video Converter

Yerleşik düzenleme araçlarına sahip olan Freemake Video Converter, formatların büyük bir kısmını destekler. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz program üzerinden ayrıca bir videoya SRT, ASS, SSA dosya formatlarında alt yazı ekleyebilirsiniz.

Freemake Video Converter Sistem Gereksinimleri

2. Any Video Converter Free

Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeken Any Video Converter Free, herhangi bir videonun formatını ücretsiz bir şekilde dönüştürmenizi sağlar. Windows ve MacOS platformlarında yer alan program MP4, MPEG, VOB, WMV, H264, H265, 3GP ve MOV dahil olmak üzere çeşitli formatları destekler.

Programda ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürüm mevcut. Ücretli sürümde bazı avantajlar sunuluyor. Peki, programı sorunsuz bir şekilde kullanmak için hangi donanım bileşenlerinin olması gerekiyor?

Any Video Converter Free Sistem Gereksinimleri

3. HandBrake

Windows, MacOS ve Linux olmak üzere üç farklı platformda yer alan HandBrake, gelişmiş kontrol seçenekleri ile dikkatleri üzerinde topluyor. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan yazılım, özellikle Mac kullanıcıları arasında çok popülerdir.

Dönüştürme işlemini hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlayan hizmetin kullanımı ücretsizdir. Açık kaynak kodlu program, dosya formatlarının çoğunu destekler. Programda ayrıca ön ayarlar seçeneği de mevcut.

4. Free HD Video Converter Factory

Kullanımı çok kolay bir program olan Free HD Video Converter Factory, dönüştürme işleminin çok hızlı bir şekilde yapılmasını mümkün hale getirir. Kullanışlı program, dosya formatlarının çoğunu destekler. Çevrim içi indirme desteğine de sahip olan programın ücretsiz sürümünde HD ve SD seçenekleri yer alıyor.

5. Free Video Converter

Birden fazla videoyu dönüştürebilmenizi mümkün hale getiren Free Video Converter, sade bir arayüze sahiptir. Videoları MP4, MP3, AVI, MOV veya MPEG formatına dönüştürebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olan yazım, dönüştürdüğü videolara filigran ekler.

En iyi video formatı değiştirme programları listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir program var mı? Varsa bu programı yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi 5 video oynatma programı yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version