Valorant Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Valorant hesap açma ve oyuna başlama adımları ile hesap oluştururken dikkat edilmesi gerekenleri ayrıntılı bir şekilde ele aldık.

Riot Games’in fps oyununu oynamak için ilk olarak Valorant hesap açma sayfasına gitmeniz gerekiyor. Bu sayfada doldurulması gereken kısımları dolduruyor ve ilerliyoruz. Hesap oluşturma işlemi sona erdikten sonra sıra oyunu indirmeye geliyor.

First-person shooter (fps) türündeki video oyunu Valorant, Riot Games’in bir parçası olduğu için League of Legends veya Riot Games’in başka bir oyunu için Riot hesabı açmışsanız oturum açarken bu hesabı da kullanabiliyorsunuz. Bu hesaplar size özellikle oturum açma bölümünde gereklidir. Bu bilgiler olmadan hesabınıza erişmeniz mümkün değildir.

Bir an önce oyuna başlamak istiyorsanız bu kısmı uzun tutmayalım, oyuna başlamanız için izlemeniz gereken adımlara geçelim.

Valorant Hesap Açma Adımları Neler?

Valorant Hesap Açma Adımları Neler?

Valorant Hesap Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Valorant için Riot hesabı oluştururken elbette ki dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Bunların başında kullanıcı adı geliyor.

Riot Games, kullanıcı adı konusunda izlediği politika hakkında açık ve nettir. Uygun olduğunu düşündüğünüz bir kullanıcı adı başkasına göre uygun olmayabilir. Bu nedenle kullanıcı adında birini aşağılayan, hakaret ve küfür içeren, etik olmayan ifadeler kullanmaktan kaçının.

Kullanıcı adınız eğer uygunsuz olarak işaretlenirse ve size yeni bir kullanıcı adı seçme şansı verilirse bu şansı iyi değerlendirin. Bir hesap ile ilgili birden fazla kez aynı sebepten ötürü rapor gönderilmesi, o hesabın yasaklanmasına yol açabilir.

Kullanıcı adı önemli olduğu kadar güvenlik de önemlidir. Şifreniz mümkün olduğunca uzun ve karmaşık tutulmalıdır. Şifreniz ne kadar anlamsız ve karmaşık olursa hesabınızın başkaları tarafından ele geçirilmesi de o kadar zorlaşır.

Güçlü bir şifre oluşturamıyorum, oluştursam bile unutuyorum diyorsanız şifre yöneticilerini kullanabilirsiniz.

Son olarak sahte e-posta adresi kullanmayın. Hesap oluştururken kullandığınız e-posta adresine önünde sonunda ihtiyacınız olacaktır. Zor durumda kalmamak için gerçek bir e-posta adresi kullanmanızda fayda var.

Exit mobile version