Valorant Arkadaş Ekleme Nasıl Yapılır?

Valorant arkadaş ekleme işlemi nasıl yapılır? İşte bu işlemi gerçekleştirmek için uygulamanız gereken adımlar!

Valorant arkadaş ekleme işleminin kolayca yapılabilmesini sağlıyor. Bunun için yalnızca birkaç adımı uygulamanız yeterlidir. Peki, popüler FPS oyununda arkadaş ekleyebilmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Valorant, 2022 yılının haziran ayında piyasaya sürüldü. Çevrim içi tabanlı FPS oyunu çok kısa sürede tüm dünyada çok popüler hâle geldi ve bu popülerlik yıllardır devam ediyor.

Çeşitli haritaların yer aldığı oyunda iki takımın mücadelesine tanık oluyoruz. Kaliteli grafiklere sahip olan yapımda pek çok karakter bulunuyor ve her karakterin çeşitli yetenekleri bulunuyor. Bu durum, oyunu daha eğlenceli hâle getiriyor.

Popüler oyunu arkadaşlarınız ile beraber oynayabilmeniz mümkün. Böylece oyundan çok daha fazla keyif alabilirsiniz. Peki, Riot Games’in başarılı FPS oyununda arkadaş ekleyebilmek için hangi adımlar uygulanmalıdır? Hazırladığımız rehberde bu soruyu cevaplayacağız.

Valorant Arkadaş Ekleme Adımları

Valorant Arkadaş Ekleme-1

Gün içerisinde çok fazla sayıda oyuncu tarafından uzun saatler boyunca oynanan FPS oyununda arkadaş ekleyebilmek mümkün. Bu işlemi video oyunu içerisinden çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Elbette işlemi tamamlayabilmek için bazı adımların sırasıyla tamamlanması gerekiyor.

Söz konusu işlemi gerçekleştirebilmek için ilk önce FPS türündeki Valorant isimli video oyununu açmanız gerekiyor. Oyuna girdikten sonra ana sayfanın sağ kısmında yer alan insan simgesinin üzerine tıklayın. Sağ alt köşede konumlanan simgeye tıkladıktan sonra küçük bir pencere açılacak.

Açılan küçük pencere üzerinden arkadaş olarak eklemek istediğiniz kullanıcının Riot hesap adını ve Riot hesap ID’sini girmeniz gerekiyor. Bu sebepten ötürü söz konusu işlemin tamamlanabilmesi için bu bilgilere ihtiyacınız var.

“Riot ID” kutucuğuna Riot hesap adını, “Etiket” kutucuğuna ise Riot hesap ID’sini yazın. Gerekli bilgileri girdikten sonra bu kutucukların sağ kısmında konumlanan “+” simgesinin üzerine tıklayın. İşlemi tamamlayabilmeniz için bu adımları uygulamanız yeterlidir.

Bu yazıda popüler FPS oyununda nasıl arkadaş ekleyebileceğinizi açıkladık. Bu adımları uygulayarak söz konusu işlemi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Valorant nokta crosshair nasıl yapılır sorunu cevapladığımız yazıya bakabilirsiniz.

Exit mobile version