Uzay ülkesi Asgardia vatandaşı olmaya ne dersiniz?

Uzay ve ona dair her ayrıntı insanlığın en çok ilgisini çeken konuların başında geliyor. Bir süredir popülerliği ile herkesin dilinde olan uzay ülkesi Asgardia ise bu ilgide zirveyi yaşattı. Peki, Asgardia’ya nasıl vatandaşlık başvurusunda bulunabilirsiniz? Asgardia nedir?
Uzayda yaşamak pek çok insanın hayallerinden biri… Haliyle oradaki yaşama dair her ayrıntı, tüm ilgiyi üzerine çekiyor. Son zamanlarda uzay ile ilgilenenlerin gözdesi ise uzay ülkesi Asgardia oldu. Geçtiğimiz senelerde kurulan bu yeni uzay ülkesinin ilk başkanı Azerbaycanlı iş insanı Igor Ashurbeyli oldu.
Bahsedilen ilgi, azımsanamayacak kadar çok… Öyle ki uzay ülkesi Asgardia, dünya ile paylaştığı açıklama ile dünyanın en kalabalık 172. ülkesi olduğunu duyurdu. Peki, kısa bir süre önce tam 203 bin 582 vatandaşa sahip olan bu ülkenin nasıl vatandaşı olunur?  İşte yapmanız gerekenler…
asgardia vatandaşlık
ASGARDIA VATANDAŞI OLMAK İÇİN…

Yukarıdaki adımlar sonrasında artık uzay ülkesi Asgardia‘nın vatandaşı oldunuz, tebrikler! Dilerseniz Asgardia vatandaşlığınızı belgeleyen bir sertifika da bastırabilirsiniz.
Bayrağı ve milli marşı da olan uzay ülkesi 2016’da kuruldu. En fazla vatandaşı 26 bin 409 kişi ile ABD’den bulunuyor. İkinci sırada ise şaşırmayacağınız bir ülke yer alıyor: Türkiye. 22 bin 334 kişi Asgardia vatandaşı olurken, Türkiye’nin en kalabalık Asgardia vatandaşı bulunan şehri ise 18 bin 325 vatandaş ile İstanbul oldu.

Exit mobile version