Ultimate Ears Boom 3

Eski Boom modellerinin beğenilen yönlerini yeni ilâvelerle sürdüren Ultimate Ears Boom 3 modeline gelin hep birlikte göz atalım. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki, bilhassa yeni özelliği Magic Button ve artırılmış kablosuz menziliyle birlikte Boom 3, kablosuz taşınabilir hoparlör kullanıcılarından yüksek not alabilecek düzeyde iddialı.

Kullanıcılar iOS ve Android cihazlarına Ultimate Ears yazılımını yükledikten sonra, uygulamanın arayüzünden özel ve 4 değişik ekolayzır ayarlaması yapabiliyor. Bunun yanı sıra, uygulamada bulunan Party Up işlevi; maximum 150 hoparlörün birbiriyle bağlanmasına ve bütün hoparlörlerin aynı anda kullanılarak ses duvarı oluşturulmasına izin veriyor.

360 derece ses verebilen Ultimate Ears Boom 3, 90 desibel ses düzeyini destekliyor. Aktif ve pasif uyduların tasarımı ile birlikte sesi yüksek bir biçimde her yöne dağıtabilen Boom 3, silindirik bir yapıya sahip.

Desteklediği ses frekans aralığı 90 Hz – 20 KHz olan bu cihaz, bilhassa açık mekanlarda ses düzeyini yükseltebilmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Su altında yarım saate dek çalışabilen ürünün IP67 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası da mevcut. Bataryası 15 saat kullanıma izin veren bu cihaz, microUSB kablo kullanılarak şarj ediliyor.

45 metre Bluetooth menziline sahip olan bu ürünün üstündeki Magic Button sayesinde cihaza tanımlanmış playlist’ler oynatılabiliyor. Yine bu buton ile bir önceki parçaya geçilebiliyor, şarkılar başlatılıp-durdurulabiliyor.

Her notayı yakalamanız ve hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanız için tasarlanmış olan bu ürün, özenle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin bas özellikleriyle donatılmıştır. Tozdan, darbelerden ve sudan etkilenmeyen bu cihaza istediğiniz her yerde yanınızda yer ayırabilirsiniz. Yüksek performanslı ışıltılı kumaşı ve dayanıklı tasarımıyla, estetik bir görüntüye sahip olan cihaz, POWER UP şarj dock’u ile şarj edilebiliyor, fakat dock ayrı olarak satılıyor.

Wi-Fi bağlantısına izin vermeyen bu ürün, yerleşik bataryaya sahip ve L pil teknolojisiyle çalışıyor. Bluetooth ve USB bağlantısını desteklemekte olup, derin baslarla çevrenizi saran 360 derecelik ses performansıyla dikkat çekiyor. Düşmelere karşı da dayanıklı olan bu ürün, havuzdaki bir partiden çöldeki bir festivale kadar her yerde sizinle beraber olabilir.

2.75 saate kadar şarj edilebildiğini ve iki 38 mm tam kapsamlı, 4 ohm iki 40 mm x 80 mm pasif radyatör sürücüye sahip olduğunu da belirtelim.

Siz de yüksek ses performansı tutkunlarındansanız, bu ürünün tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Kalitesini gördükten sonra yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu cihaza, uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz. Teknoloji mağazalarında alıcısını bekleyen Ultimate Ears Boom 3, sizin de tüm ses beklentilerinizi karşılayabilecek düzeyde.

Artılar:

Ses performansı

Baslar

Şarj dayanıklılığı

Bluetooth menzili ve stabilitesi

Magic Button

Exit mobile version