Ubisoft’un ücretsiz oyunları: Starlink: Battle for Atlas, Trials Rising ve Anno 1701

Starlink: Battle for Atlas, Anno 1701 ve Trials Rising’i Ubisoft Connect istemcisi aracılığıyla ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ubisoft’un ücretsiz oyunları promosyonu yalnızca 19 Aralık-20 Aralık arasında geçerlidir. Ancak oyunu talep ettiğinizde sonsuza kadar kitaplığınızda kalacaktır. Bu, 18 Aralık’a kadar oyunculara günlük ücretsiz hediyeler sunan Ubisoft’un ücretsiz oyunları promosyonunu sona erdirmek içindir. Üç oyuna ek olarak, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Hyper Scape için bazı kozmetik öğeler de alacaksınız.

Tatil molanızın bir kısmı yeni bir video oyununa atlamak anlamına geliyorsa, Ubisoft size yardımcı olur. Yeni bir şeyler denemek için bu yılki hediyeleri yırtıp atana kadar beklemenize bile gerek yok. Ubisoft’un şu anda koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz PC’de üç ücretsiz oyun sunduğunu bildirildi. Bugünkü oyunlar Starlink: Battle for Atlas, Trials Rising ve Anno 1701…

Rockstar Games, GTA 6 endişelerini giderecek bir haber verdi

UBISOFT’UN ÜCRETSİZ OYUNLARI DUYURULDU

Starlink: Battle for Atlas, Trials Rising ve Anno 1701 şu anda Ubisoft Connect aracılığıyla ücretsizdir. 20 Aralık’ta tam fiyatına dönecek olan bu ücretsiz oyun üçlüsü, Ubisoft’un Mutlu Bayramlar etkinliğini tamamlıyor. Yayıncı, oyun içi kozmetiklerden ücretsiz oyunlara kadar Aralık ayı boyunca günlük ücretsiz ürünler ve fırsatlar sunuyor.

UBISOFT’UN ÜCRETSİZ OYUNLARI HAKKINDA…

Bu üçlü, uzay savaşından yarışa kadar herkes için küçük bir şeyler sunuyor. Starlink: Battle for Atlas, bir zamanlar uzay gemisi figürleriyle birlikte gelen heyecan verici bir uzay nişancı oyunudur. Hayata oyuncak türünün erimesinden sağ çıkamadı, ancak aksiyon dolu dövüşü ve neşeli uzay savaşları sayesinde yine de keşfetmeye değer. Daha genç oyuncular için de uygundur.

Trials Rising, oyuncuların kursları mümkün olan en iyi zamanda tamamlamak için çalıştıkları zorlu bir yarış oyunudur. Bu, çok sayıda bisiklet temelli hiciv ve fethedilmesi imkansız gibi görünen ihtimaller anlamına gelir. Sinir bozucu görünebilir. Ancak bu, PC’de sahip olabileceğiniz en iyi yarış eğlencesinden bazıları.

Anno 1701, oyunculara 18. yüzyılda SimCity veya Cities: Skylines gibi kendi şehirlerini inşa etme görevi veren bir strateji başlığıdır. Mikro yönetimi ve şehir planlamasını seven herkes için harika bir seçim. Artı, tekrar oynanabilirlik faktörü çatıdan geçiyor.

Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion ve Hyper Scape gibi oyunlarda ücretsiz oyunların yanı sıra kozmetik ögeleri de bitmeden satın aldığınızdan emin olun.

Exit mobile version