Twitter’da video indirme

Twitter'da video indirme

Sosyal medya platformlarının popüler uygulamalarından Twitter’da beğendiğiniz videoları indirmenin en kolay yolu nedir?

Hem bilgisayarınıza hem de telefon ve tablet gibi akıllı cihazlarınıza Twitter’da arzu ettiğiniz videoları indirebilirsiniz. Peki, Twitter’da videolar nasıl indirilir?

TWITTER’DA VİDEO İNDİRME KOŞULLARI

Görselliğe verilmeye başlanan değerle birlikte videolar da oldukça ilgi görmeye başlıyor. Hemen hemen her uygulamada onlarca video bir gün içerisinde karşımıza çıkıyor. Bu videoları indirmek ise kimi zaman insanları durdurabiliyor. Halbuki sosyal medya platformlarından, özellikle de Twitter’dan video indirme çok basit.

İlk olarak bilmelisiniz ki Twitter’da yayınlanan videoların en fazla 2 dakika 20 saniye uzunluğunda olması gerekiyor. Tabii ki bu kural işin reklam veren tarafında iseniz ortadan kaldırılabiliyor. Video indirme işlemi için öncelikle Twitter hesabınızı açmanız gerekiyor. Buradan istediğiniz bir videonun URL’sini kopyalıyorsunuz. Bu noktayı, videonun yer aldığı tweetin sağ üst köşesinde bulunan ok işaretine tıklayarak geçebilirsiniz. “Tweet’in bağlantı adresini kopyala” dedikten sonra twittervideodownloader.com adresine girerek boş çubuğa URL’yi yapıştırın. Download komutu verdikten sonra videoyu indirmiş olacaksınız.

Twitter’dan video indirme işlemini sadece bilgisayardan değil, telefon veya tabletlerden de yapabilirsiniz.

Exit mobile version