Twitter Sesli Mesajlar özelliğini kullanıma sundu

Twitter, sesli mesajlar özelliğini bazı ülkelerde kullanıma sundu. Şirket gelecekte çalışanlara / satıcılara ödeme yapmak için bitcoin kullanarak sınırları genişletmeyi planlıyor. Şirket, Sosyal medya platformunun Özellikleri söz konusu olduğunda da temellere doğru ilerliyor. Bugün, Twitter DM’ler için Sesli Mesajlar resmi olarak duyurdu.

Bir tweette Twitter, Bugünden itibaren, yani 17 Şubat’ta özelliği aşamalı olarak sunmaya başlayacağını doğruladı. Bu, şirket testi tamamlarken herkese ulaşmak için zamanın olabileceği anlamına gelir. Her neyse, alındıktan sonra, DM’de (Direkt Mesaj) bir sohbet seçip sesinizi kaydetmeye başlayabilirsiniz.

Google Android 12 için yenilik yapıyor

TWITTER SESLİ MESAJLAR NASIL KULLANILIR?

Sohbetin içinde, Metin Düzenleyici bölümünün yanında altta bir “Ses Simgesi” göreceksiniz. Üzerine tıklamak sesinizi kaydetmeye başlayacaktır. Aşağıdaki teaser’da gösterildiği gibi, Twitter, Sesli mesaj için sınır olarak sadece 140 saniye veriyor.

Hatırlarsanız, Twitter birkaç gün önce Hindistan’daki “Alanlar” ı test etmeye başladı. Beta Testi, Hindistan dahil 3.000 kişiyi daha içerecek. Bu, kulüp binası benzeri bir alternatif sesli sohbet odasıdır ve bu yılın ilerleyen günlerinde herkes için açılacak.

Geri döndüğünüzde, kaydettikten sonra Sesi kaydetmek için Durdur düğmesine basın. Bu Ses klibi şimdi sağda “Gönder” düğmesi ve solda “iptal” düğmesi ile aşağıda görünecektir. Sırasıyla sesli mesajı göndermek / atmak için her ikisine de basabilirsiniz.

İşlem Android / iOS’ta benzer olsa da, ikincisindeki kullanıcıların, kaydetmek ve yukarı kaydırmak ve mesajı göndermek için serbest bırakmak için ses düğmesine uzun basarak kaydedebileceği bildiriliyor (XDA’nın izniyle). Şu anda masaüstü kullanıcıları mesajları dinleyebilir ancak herhangi bir sesli mesaj gönderemezler.

Kullanılabilirliğe gelince, Hindistan, Brezilya ve Japonya kullanıcıları için satışa sunulacak. Açıkçası, bunun gelecekte diğer ülkelere yayılmasını bekleyebiliriz.

Exit mobile version