Twitch Reklam Engelleme Yöntemleri

Twitch reklam engelleme yöntemleri ile Twitch'teki reklamları kaldırın, kesintisiz canlı yayın izleme deneyimi elde edin.

Twitch reklam engelleme yöntemleri genellikle reklamlar yüzünden sürekli olarak canlı yayının kesilmesinden şikâyetçi olan internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Twitch’in gelişmiş reklam engelleme özelliği, kullanıcıların denediği yöntemlerin işe yaramamasına neden olduğundan yeni yöntemlere yoğun ilgi duyuluyor.

Siz de Twitch’teki reklamları kaldırmak istiyor ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Twitch Reklam Engelleme Yolları Neler?

Twitch Reklam Engelleme Yolları Neler?

1. VPN Kullanma

Twitch’te reklamları devre dışı bırakmanın en etkili yolu, başka bir ülkedeki VPN sunucusuna bağlanmaktır. Bazı ülkelerde daha az Twitch reklamı varken bazı ülkelerde ise hiç yoktur. Slovakya ya da Polonya’daki bir sunucuya bağlanırsanız Twitch’te çok daha az reklam görmeye başlar ya da reklamlardan tamamen kurtulursunuz.

Kendinizi başka bir ülkede yaşıyormuş gibi göstermek için ücretsiz VPN hizmetlerini kullanabilirsiniz.

2. Eklenti ile Twitch’teki Reklamları Kaldırma

Purple Ads Blocker, Twitch’in reklam engelleme özelliğini atlatan bir reklam engelleme eklentisidir. Chrome ya da Firefox kullanıyorsanız web mağazalarından eklentiyi tarayıcınıza yükleyebilirsiniz.

Hizmetin Twitch’i atlatmasını sağlayan özelliği, proxy kullanılmasıdır. Bu, canlı yayınların reklamlar yüzünden kesilmesini engeller. Bu eklentinin yalnızca Twitch’te çalıştığını da unutmamak gerekiyor.

Geliştirici, eklentisini yayımladığı mağazada kullanıcıların verilerini toplamadığını beyan etmiştir. Bununla birlikte eklentinin kullanımı ile ilgili hiçbir sorumluluğun kabul edilmediği belirtiliyor. Bunu göz önünde bulundurarak eklentiyi kullanıp kullanmayacağınıza karar vermelisiniz.

3. Twitchls ile Canlı Yayın İzleme

Twitchls, Twitch yayınlarını reklamsız izlemenize olanak tanıyan bir platformdur. Yayın sohbetini görebilseniz de etkileşimde bulunamazsınız. Sohbete girmek için Twitch hesabınızın bilgilerini girmeniz gerekir. Bu üçüncü taraf bir platformdur. Twitch ile hiçbir bağlantısı yoktur. Bu nedenle bu bilgileri girip girmeme konusunda iki kez düşünmenizde fayda vardır.

Platform birçok özellikten de yoksundur. Yayın esnasında reklam çıkabiliyor ama bu reklamlar ile Twitch’te olduğu gibi çok sık bir şekilde karşılaşılmıyor. Twitch’teki bir canlı yayını reklamsız ya da en azından çok az reklam ile izlemek için “twitch.tv” kısmını “twitchls.com” olarak değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Exit mobile version