Ttec MagicBox Kablosuz Hoparlör

Gerçekten sihirli.
 

Akıllı telefonunuzda en sevdiğiniz şarkı açık, bir nesnenin üzerine bırakıyorsunuz ve ses gücü yükseliyor ve çok daha net bir ses sunumu elde ediyorsunuz. üstelik bu bahsettiğimiz nesne, bu ilginç özelliğini sergilerken herhangi bir kablosuz bağlantı özelliğine yani Bluetooth gibi teknolojilere de ihtiyaç duymuyor. Bahsettiğimiz teknoloji konsepti gerçekten ilgi çekici değil mi? Ancak bu ilginç özellikleri bir konseptin dışında size tam anlamıyla sunabilen bir aygıt var: Ttec MagicBox.
 

 
Türkiye”nin önde gelen aksesuar markalarınından Ttec”in MagicBox adlı ürünü, gerçekten sihirli. Müzik dinlemeyi seven aynı zamanda “kaliteli” müzik dinlemeyi hiçbir şeye değişmeyen kişilere hitap eden MagicBox; kablosuz olması, etkileyici mobilitesi ve ses kalitesiyle gittiğiniz her yerde ister akıllı telefonunuzdan, ister bilgisayar veya diğer ses kaynaklarından müzik dinlemenizi sağlıyor. Evet MagicBox, kablosuz özelliğinin yanı sıra Jack girisi sayesinde herhangi bir Apple MacBook Air, iPad ve benzer aygıtlar içinde daha yüksek form faktör düzeyinde ses sağlayabiliyor. Güçlü ses çıkışı sunan model 2.5W x 2 RMS düzeylerine ulaşıyor. Kompakt boyutları da ilgi çekici; tasarımı ise gerçek bir artı değer. Gerek inceliği gerekse neredeyse bir iPhone ölçülerindeki ölçüleri ile neredeyse uzayda yer kaplamamak üzerine tasarımlanmış Ttec”in bu etkileyici aygıtı.

 
Kablo ve Bluetooth gibi bağlantıları kullanmak zorunda bırakmayan aygıtın bir diğer dikkat çekici yanı da herhangi bir kurulum gerektirmemesi. Bu sayede, örneğin masanızın üzerinde durup herhangi bir iPhone 5″in üzerine konulmasını bekliyor. üzerine konulan akıllı telefondaki ses çıkışını yüksek noktalara taşıyor. Peki bunu nasıl başarıyor? Near Field Audio (Yakın Alan Ses) teknolojisini kullanan MagicBox, bu teknoloji sayesinde akıllı telefonunuzdan müzik dinlemek istediğinizde herhangi bir bağlantı işlemine ihtiyaç duymuyor. Tek yapmanız gereken örneğin iPhone”unuzdaki dinlemek istediğiniz şarkıyı açıp MagicBox”ın üzerine yerleştirmek.
 

 
Aygıtın USB”den şarj edilme özelliği bulunuyor. Bununla birlikte uygun aparatla USB yerine direkt prizden de şarj edebilirsiniz. USB şarjının yanı sıra kalem pille de çalışabilmesi, bu denli uygun fiyatlı ve kompakt bir ürüne etkileyici bir çok yönlülük katmayı başarıyor. Herhangi bir şarj noktası çevrenizde olmadığı zamanlarda pilini değiştirip aralıksız kullanıma devam edebilirsiniz. Şarj dayanıklılığı da çok iyi. 10 saate kadar aralıksız müzik dinleyebiliyorsunuz.

 

Exit mobile version