Technotoday-logo
  • Haber
    • Donanım
    • Yazılım
    • Otomobil
    • Foto Galeri
    • Sektör Haberleri
  • İnternet
  • Mobil
  • Oyun
  • Blog
  • Fotoğraf
  • İnceleme
  • Makale
  • Video
Sonuç yok
Bütün sonuçları göster
  • Haber
    • Donanım
    • Yazılım
    • Otomobil
    • Foto Galeri
    • Sektör Haberleri
  • İnternet
  • Mobil
  • Oyun
  • Blog
  • Fotoğraf
  • İnceleme
  • Makale
  • Video
Sonuç yok
Bütün sonuçları göster
Technotoday-mobile-logo
Sonuç yok
Bütün sonuçları göster

Ana Sayfa / TP-Link Yeni Ürünleriyle CES 2023’te

TP-Link Yeni Ürünleriyle CES 2023’te

Dünyanın önde gelen ağ çözümleri üreticisi olan TP-Link, CES 2023'te son ürünleriyle boy gösteriyor.

Onur Erdem Yazar: Onur Erdem
6 Ocak 2023
Kategori: Teknoloji Haberleri
0 0
0
TP-Link Yeni Ürünleriyle CES 2023’te
0
Paylaşım
Facebook ile PaylaşTwitter ile Paylaş

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen ağ çözümlerinden birisi olan TP-Link, geniş ürün çeşitliliği ile CES 2023’teki yerini aldı. Herkesin merakla beklediği en büyük fuarlardan birisi olan CES, bu yıl da teknoloji devlerinin sıradışı ve önemli yenilikler sunduğu ürünlerine yer veriyor. Dünyanın önde gelen markaları, hünerlerini bu fuarda milyonlarca kişiye gösteriyor. CES 2023‘te karşımıza birçok yenilik çıktığı gibi alışılagelmemiş ürünleri de görmek mümkün.

Ağ (network) ve akıllı ev çözümleri üreticisi TP-Link®, bu yıl CES’te geniş ürün yelpazesinin en son örneklerini tanıtıyor. Hem ev hem kurumlara yönelik ağ çözümleri ile Tapo ve Kasa akıllı ev ürünleri TP-Link standında görülebilecek.

TP-Link standında yer alan ürünler üç ana grup altında toplanmış durumda: Akıllı ev çözümleri, WiFi 7 çözümleri ve kurumsal ağ çözümleri. Bu grupların her birinde en yeni teknolojiye sahip, yepyeni modeller CES ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

Akıllı ev çözümleri bölümünde Tapo serisinin sürpriz ürünü robot süpürgeler yer alıyor. RV10 ve RV30 serisi ilk Tapo robot elektrik süpürgelerini satışa sunan TP-Link, standında CES 2023 İnovasyon Ödülü sahibi olan RV30C Slim’i tanıtıyor. Kompakt bir Mini-DTOF LiDAR sensörünü kullanan RV30C Slim, piyasadaki en ince LiDAR Navigasyon robot süpürgesi. Bu sayede ulaşılması zor alanları dahi temizleyebiliyor. MagSlim LiDAR Navigasyon tarafından desteklenen RV30C Slim, evlerin daha doğru algılanması ve haritalanması için milimetre seviyesinde ölçüm yaparak temizlik alanını büyük ölçüde artırıyor. TP-Link standında yer alan bir diğer robot süpürge olan RV70 OMNI ise çok yönlü Omni istasyonu ve üçlü AI teknolojisi ile CES 2023’te ilk kez sahneye çıkacak.

TP-Link standındaki akıllı ev çözümlerinin bir diğeri ise WiFi, Sub-G, Bluetooth, Matter, Thread ve diğer protokollere dayalı cihazları destekleyen bir ev bağlantı merkezi olan Tapo H900 hub. Tüm Tapo akıllı ev cihazlarını yönetebilen H900, ayrıca video gözetim merkezi ve video depolama merkezi olarak çalışarak kullanıcıların aynı anda 16 kameraya kadar canlı görüntüleri izlemesine olanak tanıyor. Bunun dışında H900, elektronik fotoğraf çerçeveleri, çalar saat, takvim, notlar gibi eğlenceli işlevlere de sahip.

Akıllı Görüntülü Kapı Kilidi ve Diğer Akıllı Ev Çözümleri…

TP-Link standında yer alan ve CES 2023 İnovasyon Onur Ödülü sahibi olan bir başka ürün ise akıllı görüntülü kapı kilidi. Tapo akıllı görüntülü kapı kilidi, ‘kapı zili, kapı kilidi ve dış mekan güvenlik kamerası olarak çalışan 3’ü 1 arada bir cihaz. Tapo’nun kapı kilidi, parmak izi, yüz tanıma, uygulama, şifre ve sesli asistan ile kilidi açma gibi birden fazla kilit açma yöntemini destekliyor. Ek olarak, Tapo uygulamasıyla kullanıcılar istedikleri yerden kapıyı kilitleyip açabiliyor, geçici kullanıcı kodları belirleyebiliyor, kilit etkinliğini görüntüleyebiliyor ve kilit bildirimleri alabiliyorlar.

İlginizi çekebilir;  WhatsApp Mesaj Arama Özelliği Geliyor

Standda yer alan akıllı ev çözümleri arasında en yeni iç ve dış mekan güvenlik kameraları (Tapo C325WB, Tapo C425); Tapo D660 çift görüntülü kapı zili; akıllı priz ve akıllı ışık anahtarları (P125M, P306, S505D); en yeni akıllı ampul modelleri (Tapo L535E) ve sensörler (T300 ve T315) de bulunuyor.

Wi-Fi 7 Teknolojili Ürünler Görücüye Çıkıyor

TP-Link, geçtiğimiz aylarda duyurduğu WiFi 7 teknolojili hem ev hem kurumsal çözümlerini ilk kez CES’te tüketicilerin karşısına çıkarıyor. Kasım ayında yapılan tanıtımda olmayan WiFi 7’li menzil genişletici de dahil WiFi 7 teknolojili yönlendiriciler (router), Deco Mesh çözümleri ve oyun yönlendiricisi standda görülebiliyor.

TP-Link’in Mesh WiFi ev sistemi olan Deco ailesinin WiFi 7 teknolojili dört modeli standda yer alıyor. Bunlar Deco BE95 (2023 CES İnovasyon Ödülü’ne sahip), Deco BE65-5G (sim kart yuvası olan ve 5G destekli Mesh modeli), Deco BE65 ve Deco BE85 modelleri. WiFi 7 teknolojisiyle Mesh teknolojisini buluşturan bu ürünler, evlerdeki tüm ağ sorunlarını çözmeye adaylar.

Farklı tasarımlarıyla da dikkat çeken WiFi 7 teknolojili TP-Link yönlendiriciler Archer BE900, Archer BE800, Archer BE805, Archer BE550 ve Archer BE230 kablosuz ağ alanında yeni bir çığır açıyorlar. Ayrıca gerçek 10G’ye sahip TP-Link’in ilk WiFi 7 oyun yönlendiricisi olan Archer GE800 de standda tüm görkemiyle yer alıyor.

TP-Link standında WiFi 7 teknolojili iki menzil genişletici ilk kez tanıtılacak. Üç bantlı RE800BE, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda Gigabit hızlara sahip. RE550BE model ikinci menzil genişletici de üç bantlı bir WiFi 7 çözümü.

En Yeni Kurumsal Ağ Çözümleri TP-Link Standında…

TP-Link standında ev ağ çözümlerinin yanı sıra kurumlar için geliştirilen çözümler de yer alıyor. Bu çözümler arasında Omada serisi ağ ürünleri; VIGI güvenlik çözümleri ve internet servis sağlayıcılar (ISS-ISP) için geliştirilen Aginet ürün ailesi bulunuyor.

TP-Link’in kurumsal ağ çözüm ailesi olan Omada serisi, Omada Yazılım Tanımlı Ağ (SDN) çözümü ile tek noktadan yönetilebilen yüksek yoğunluklu iş ağları oluşturuyor. CES’te TP-Link standında WiFi 7 teknolojili Omada erişim noktaları (Omada EAP780 ve Omada EAP770) yer alıyor.

TP-Link, VIGI alt markasıyla kurumsal güvenlik sistemleri üretiyor ve bu yıl iki yepyeni ve yenilikçi VIGI ağ kamerası CES’te prömiyerini yapıyor: VIGI C540V ve VIGI C340S.

Öte yandan TP-Link’in ISS’ler için geliştirdiği ve WiFi 7 teknolojili Aginet çözümleri de standda görülebiliyor. Bunlar arasında 22 Gbps WiFi hızına sahip XGS-PON WiFi 7 yönlendirici olan XGB830v ile EB810v WiFi yönlendirici ve Mesh WiFi 7 çözümü olan HB810 de yer alıyor.

Onur Erdem

Onur Erdem

Technotoday.com.tr İçerik Editörü

Yorum Yap

Popüler İçerikler

HUAWEI MatePad Pro 12.2 (2025): Yeni Nesil Mobil Üretkenlik
İnceleme

HUAWEI MatePad Pro 12.2 (2025): Yeni Nesil Mobil Üretkenlik

18 Haziran 2025
Valorant Tam Ekran Yapma
Oyun

Valorant Tam Ekran Yapma

17 Haziran 2025
Bir Programın İnternet Bağlantısını Kesmek (Rehber)
Blog

Bir Programın İnternet Bağlantısını Kesmek (Rehber)

19 Haziran 2025
X Money Fiziksel Kart Bulguları
Teknoloji Haberleri

X Money Dijitalin Ötesine Geçecek: Fiziksel Kartla Geliyor

21 Haziran 2025
AI Agent Nedir? Ne İşe Yarar?
Blog

AI Agent Nedir? Ne İşe Yarar?

18 Haziran 2025

Barındırma Altyapı Sponsoru

GüzelHosting

Kategoriler

  • Blog
  • Donanım
  • Foto Galeri
  • Fotoğraf
  • İnceleme
  • İnternet
  • Makale
  • Mobil
  • Otomobil
  • Oyun
  • Sektör Haberleri
  • Teknoloji Haberleri
  • Video
  • Yazılım

Son Haberler

Video Arka Plan Kaldırma Nasıl Yapılır?

Video Arka Plan Kaldırma Nasıl Yapılır?

23 Haziran 2025
Europa Universalis 4 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Europa Universalis 4 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

23 Haziran 2025
  • Kariyer
  • Künye
  • Hakkımızda
  • Telif Kuralları
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • İletişim

© Tüm Hakları Saklıdır.

Welcome Back!

Profilinizi aşağıya girin

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi yenilemek için kullanıcı adı ya da e-posta girin

Giriş Yap
Sonuç yok
Bütün sonuçları göster
  • Haber
    • Donanım
    • Yazılım
    • Otomobil
    • Foto Galeri
    • Sektör Haberleri
  • İnternet
  • Mobil
  • Oyun
  • Blog
  • Fotoğraf
  • İnceleme
  • Makale
  • Video

© Tüm Hakları Saklıdır.