TP-Link TL-PB10000 Power Bank

Hepimizin günlük yaşantısında yaşadığı bir durum olan akıllı telefonunuzun şarjının gün içinde bitmesine çözüm tabii ki power bank yani harici şarj cihazları. TP-Link’in TL-PB10000 adını verdiği 10000mAh ve 213gr ağırlığındaki kibar power bank’i sizi  bu sorundan kurtarmak için tasarlanmış bir ürün. Kibar bir tasarıma sahip (153.8×65.5×13.7 mm). Bir diğer önemli özelliği ise kutupları arasında kullandıkları kimyasalın akışkan olmaması yani bildiğimiz “pilin akması” durumunun yaşanmaması.

PB10000 2 adet usb çıkışı ile aynı anda 2 adet cihazınızı, port başına 5V/2.1A çıkış gücü ile şarj edebiliyor. Bu oran günümüzün en hızlı şarj oranı gibi görünmeyebilir ama hala bir çok cihazın standart şarj aletinden hızlı diyebiliriz. Cihazın kendini şarj etme hızı da 5V/2.1A değerlerinde. Bu da PB10000’ün yaklaşık 4.8 saatte şarj olabilmesini sağlıyor. Bir diğer önemli özelliği ise kendisinin şarj esnasında çıkış portlarının çalışması yani cihazlarınızı şarj edebilmesi. Hem kendisinin hızlı şarj olması hem de şarj olurken cihazlarınızı şarj etmesi oldukça güzel bir özellik.

Cihaz tam dolu olduğunda iPhone 8’i 4 defa, Samsung Galaxy S9’u da 2.4 defa şarj edebilirsiniz. Üzerindeki 4 bildirim ledi ile şarj seviyesini %25’lik modlarla göstermesi de talihsiz sürprizlere karşı sizi koruyor. Telefon bataryalarına dair duyduğumuz kötü kazaların da önüne geçen TP-link PB10000, power bank arayışında olanların göz atması gereken güzel bir seçenek.

Artıları:

Eksileri:

Yazar: M. Kemal Bilir


 

Exit mobile version