TP-Link Archer AXE300 Yönlendiricisine Büyük Ödül

TP-Link yenilikçi tasarıma sahip Archer AXE300 model yönlendiricisi ile dünyanın önde gelen tasarım ödüllerinden iF Design 2022’de ödül kazandı.

Çin merkezli ağ ve bilgisayar donanımı şirketi olan TP-Link, Archer AXE300 yönlendiricisiyle dünyanın en büyük ödüllerinden birisi olan IF Design 2022 ödülünü kazandı.

Dünyanın önde gelen WLAN ürünleri üreticisi TP-Link®, yenilikçi tasarımlı ürünleriyle bir kez daha iF Tasarım ödülü aldı. TP-Link Archer AXE300 model yönlendirici (router) “Ürün Tasarımı Telekomünikasyon” kategorisinde ödüle değer bulundu.

Dünyanın en eski bağımsız tasarım organizasyonu olan Almanya-Hannover merkezli iF International Forum Design GmbH tarafından her yıl düzenlenen iF DESIGN AWARD yarışmasına, bu yıl 57 ülkeden 11 bin başvuru yapıldı. Archer AXE300, güçlü performansı ve fütüristik tasarımıyla, dünyanın her yerinden bağımsız uzmanlardan oluşan 132 kişilik jürinin beğenisini kazandı.

Archer AXE300, Wi-Fi 6E teknolojisine sahip dört bantlı bir yönlendirici. 15 Gbps’nin üzerinde kablosuz hızlara ulaşabilen ürün, endüstrinin bugüne kadarki en hızlı Wi-Fi 6E yönlendiricisi olarak öne çıkıyor. İki adet 10G ve bir adet 2.5G WAN/LAN bağlantı noktasına sahip olan AXE300, 8K AR/VR ve ev NAS kurulumları gibi çoklu gigabit eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için uygun bir ürün. Wi-Fi EasyMesh uyumluluğu olan OneMesh desteği bulunan yönlendiriciyle tüm evi kapsayan, kesintisiz ve esnek bir ağ oluşturulabiliyor. HomeShield güvenlik paketi sayesinde, ailelerin ev ağlarını IoT koruması ve ebeveyn denetimleriyle tamamen yönetmesine ve güvence altına almasına olanak tanıyor.

Archer AXE300 ve aldığı ödül hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda yer alan linkte “Kazananlar” bölümünde bulunabilirsiniz.

iF WORLD DESIGN GUIDE

TP-Link Hakkında

1996 yılında kurulan TP-Link, günlük yaşamın her alanında yer alan güvenilir ağ cihazları ve aksesuarları üreten küresel bir şirkettir. 170’den fazla ülkeye dağıtım yapan ve dünya çapındaki yüz milyonlarca insana hizmet veren TP-Link şirketi, araştırma kuruluşu IDC raporlarında sürekli olarak WLAN ve genişbant CPE cihazlarında 1 numaralı üretici olarak yer almaktadır.

Kanıtlanmış sağlamlık, performans ve değer mirası ile TP-Link, tüm bireylerin ağ konusundaki gereksinimlerini karşılayan bir ürün portföyü oluşturmuştur. Günümüzde halen gelişen internete bağlı yaşam tarzlarına uygun olarak, yarının taleplerini bugünden karşılamak üzere çalışmaya devam ediyor.

TP-LINK Technologies Co., Ltd., Çin merkezli bir ağ donanımı ve bilgisayar donanımı şirketidir. Şirket, 1996 yılında Zhao Jianjun ve Zhao Jiaxing tarafından kurulmuş olup bilgisayarlar için ağ donanımı üretmektedir. Ürünlerine modem, mobil geniş bant modem, kablosuz enerji, ethernet hub, yönlendirici, kablosuz yönlendirici, konut ağ geçidi, ağ anahtarı, kablosuz erişim noktası cihazları, ağa bağlı depolama ve storage area network cihazları, IP kamera’lar, kablolu modem, kablosuz ağ, Muni-Fi, ADSL, tekrarlayıcı, güç hattı iletişimi, yazdırma sunucusu, şarj aleti, ev otomasyonu cihazları dahildir. Ayrıca Google OnHub modemi de üretir. Şirketin merkezi Shenzhen’de yer almaktadır. Şirketin adı, Alexander Graham Bell tarafından icat edilen “bükümlü çift bağlantı” kavramına dayanıyordu. Ana rekabeti Netgear, Melco, Belkin, Linksys, D-Link ve Asus gibi şirketleri içeriyor.

Exit mobile version