Total War: Warhammer 3 tanıtıldı

Sega, Total War: Warhammer 3 oyununu bol miktarda sihir ve canavar içeren bir duyuru fragmanı ile duyurdu. Creative Assembly’nin gerçek zamanlı strateji serisindeki bir sonraki girişi bu yıl Steam ve Epic Game Store’a gelecek.

Sega duyurusunda, “Yeni bir büyük kampanyaya başlarken, ölen bir tanrının gücünü kurtarmak veya kullanmakla görevlendirileceksiniz,” diye yazdı. Ayrıca oyun geliştiricisi “Her ırk, kabus gibi Kaos Diyarı boyunca benzersiz bir yolculuk sunuyor. Dünyanın kaderini belirleyecek bir oyunsonu ile sonuçlanıyor.” ifadelerini kullandı.

PlayStation 5 Digital Edition Türkiye’ye geliyor: Fiyatı açıklandı!

Devam filmi seriye daha fazla Warhammer ırkı getirecek. Kislev ve Cathay bir video oyununda ilk kez sahneye çıkacak. Kaos fraksiyonları Khorne, Nurgle, Slaanesh ve Tzeentch’in yanı sıra duyuruda “efsanevi kahramanlar, dev canavarlar, uçan yaratıklar ve dizinin şimdiye kadar gördüğü sihirli güçlerin en çeşitli dizisi” olarak adlandırılıyor.

Son Total War: Warhammer oyunundan bu yana sıcak bir dakika oldu. Total War ve Warhammer arasındaki ilk karma 2016’da geldi ve devamı ertesi yıl düştü. Bununla birlikte, Creative Assembly bu arada diğer Total War oyunlarını yayınladı.

TOTAL WAR: WARHAMMER 3 DEVASA BİR HARİTA SUNACAK

Üçlemeyi bitirmek için Creative Assembly, “benzeri görülmemiş bir ölçeğe” sahip olacağından övündüğü, uygun şekilde büyük bir savaşı bir araya getirdi. Kaos Diyarı ve Doğu Toprakları’nda geçen, iki yeni insan fraksiyonu Kislev ve Cathay’in eşlik ettiği bir dörtlü şeytani grup egemenlik için yarışacak. Bu, Warhammer 2’nin başlattığından iki daha fazla grup ve devasa bir harita üzerinde savaşacaklar.

Kaos’un takipçileri, önceki iki Warhammer’da da mevcuttu. Ancak ilk kez şeytani hiziplere liderlik edebileceğiz. Khorne, Nurgle, Slaanesh ve Tzeentch ordularının hepsi birbirinden farklı ve onlardan çok sayıda büyük, canavar yaratıkla karşılaşmalarını bekleyebilirsiniz. Bu grupların tanıtımı da yeni kırışıklıklar yaratıyor. Çünkü bir grup Kaos seven cinlerin, Total War’ın giderek daha önemli bir parçası haline gelen diplomasi gibi şeylere girmesi gibi değil.

Exit mobile version