Tomb Raider Dizisi mi Geliyor?

Tomb Raider dizisi için Amazon hazırlıklara başlamış olabilir. İddiaya göre dizinin Prime Video'da yayımlanması planlanıyor.

Tomb Raider Dizisi mi Geliyor?

Tomb Raider dizisi için çalışmalara başlanmış olabilir. Hollywood Reporter’ın kaynaklarına göre Amazon Prime Video’da yayımlanmak üzere bir dizi üzerinde çalışılıyor. Dizinin senaryosunun ise Phoebe Waller-Bridge tarafından yazılacağı öne sürüldü. İddiaya göre Waller-Bridge aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

Dizinin senaryosu televizyon ve sinema oyuncusu, senarist ve aynı zamanda bir yönetmen olan Waller-Bridge tarafından yazılması, dizinin emin ellerde olduğunun bir göstergesi olsa da oyuncuların ne kadar başarılı bir performans sergileyeceği bilinmiyor.

Paylaşılan bilgiler arasında dizinin başrollerini kimlerin üstleneceği belirtilmedi. Angelina Jolie ya da Alicia Vikander’ın Lara Croft karakterini canlandırmak için yeniden kollarını sıvayıp sıvamayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Tomb Raider Dizisi Yolda Olabilir

Amazon henüz proje ile ilgili bir açıklamada bulunmasa da böyle bir iş birliğinin gelmesi muhtemel görünüyor. Bir sonraki Tomb Raider oyunu, Amazon tarafından yayımlanacak. Waller-Bridge de daha önce Amazon ile pek çok proje için anlaşma sağladı.

The Last of Us adlı oyunun dizi uyarlaması ile elde edilen başarıdan sonra birçok video oyununun uyarlaması için hazırlıklara zaten başlandı. Tomb Raider’ın da bunlardan biri olabileceği düşünülüyor.

Amazon, yayın tarafında şu an rakiplerinin önüne geçmek için hit diziler ve filmler yayımlamayı amaçlıyor. Öyle ki şirket, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of Rings: The Rings of Power) için dudak uçuklatıcı harcama yaptı. The Rings of Power’ın izlenme sayısı da bunun ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösterdi.

Exit mobile version