Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ücretsiz yeni nesil konsol geliştirmesi sunuyor

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege PlayStation 5 ve Xbox Series X | S sürümleri 1 Aralık’ta yayınlanıyor. Ubisoft’un yaptığı açıklamaya göre, yeni sürüm, oyuncular tarafından seçilen moda bağlı olarak 4K ve 120 FPS’ye kadar oynanışa izin verecek. Dahası, oyuncular aynı ailedeki sürümlerini hiçbir ekstra ücret ödemeden yükseltebilecekler. Bu, beş yıl önceki lansmanından bu yana oyun için yeni nesil konsollarda yapılan ilk lansman.

MudRunner, Epic Games Store’da ücretsiz

ESKİ KONSOLLARDAKİ TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE KAYITLARI KORUNACAK

Açıklama, PS4 veya Xbox One’daki mevcut oyuncuların ilerlemelerini koruyabileceklerini ve oyunlarını hiçbir ekstra ücret ödemeden yükseltebileceklerini ekliyor. Ubisoft’a göre, aynı cihaz ailesi içinde çapraz nesil oyun da mevcuttur. Bu, PlayStation 5 oyuncularının PlayStation 4 oyuncularıyla yüzleşmesine ve Xbox One oyuncularının Xbox Series X ile yüzleşmesine olanak tanır | S oyuncuları.

RAINBOW SIX SIEGE 120 FPS’Yİ DESTEKLECEK

Ayrıca açıklama, yeni nesil oyuncuların Rainbow Six Siege’i maksimum grafik geliştirmeleriyle deneyimleyebileceklerini ekliyor. Uyumlu cihazlar, hem PS5 hem de Xbox Series X için 120 fps ve 4K çözünürlük dışında PS5’e daha derin daldırma için DualSense denetleyici özelliklerine sahip olmalıdır.

Tüm platformlar için, gelişmiş bir yeni nesil deneyim adına uygulanması gereken özellikler arasında daha iyi erişilebilirlik (Okunabilirlik seçenekleri, metinden konuşmaya ve metinden konuşmaya), hızlı başlangıç ​​(Optimize edilmiş oturum açma akışı, kolaylaştırılmış giriş sırası) ve Ubisoft Connect (Bağlan tüm platformlarda yer paylaşımı) gibi yeni özellikler bulunuyor.

Oyun, oyuncuları, doğru taktik ve yıkım karışımını kullanarak, her iki tarafın da emrinde özel becerilere ve aletlere sahip olacak şekilde, düşmanlarıyla kuşatmaya girdiği çok oyunculu bir deneyimin ortasına koyuyor.

Exit mobile version