Mark Zuckerberg, Threads’in Aktif Kullanıcı Sayısını Açıklandı

Threads aktif kullanıcı sayısı, Mark Zuckerberg tarafından duyuruldu. Zuckerberg, birkaç yıl içinde 1 milyar kullanıcıyı hedefliyor.

Mark Zuckerberg, Threads'in Aktif Kullanıcı Sayısını Açıklandı

Threads’in aktif kullanıcı sayısı, Mark Zuckerberg tarafından açıklığa kavuşturuldu. Görünüşe bakılacak olursa Meta’nın Threads’i tanıtmak için her yolu deneme çabaları yavaş yavaş sonuç vermeye başlıyor.

Mark Zuckerberg, uygulamanın şu anda aylık 100 milyonun biraz altında aktif kullanıcısı olduğunu ve uygulamanın gelecek birkaç yıl içinde 1 milyar kullanıcıya ulaşma ihtimalinin yüksek olduğunu düşündüğünü söyledi.

Threads’in Aktif Kullanıcı Sayısı Umut Vadediyor

Threads’in büyümesi temmuz ayındaki ilk çıkışından bu yana yakından izleniyor. Uygulama daha piyasaya sürüldüğü ilk haftada 100 milyon yeni kayıt gördü ancak pek çok özellikten yoksun olması ve markaların gönderileri ile dolu akış ile ilgili şikâyetlerden ötürü sosyal medya platformuna olan katılım hızla düştü.

Meta, sosyal medya platformunun popülaritesindeki düşüşten olumsuz etkilenmek yerine yeni özellikler eklemeye devam etti. Elon Musk, X’te bağlantılardan başlıkları çıkarmak gibi kullanıcılar tarafından desteklenmesi biraz zor olan değişiklikler yaparken son haftalarda Threads’e olan ilgide yeniden bir artış yaşanmaya başladığı görülüyor.

Wall Street Journal tarafından aktarılan bilgilere göre Threads, yakın zamanda X’ten eski ve yüksek takipçisi olan kullanıcıları çekmeyi başardı.

Zuckerberg konuşmasında ayrıca Meta’nın üretken yapay zekaya giderek daha fazla odaklanacağını da açıkladı. Son zamanlarda arttırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklikteki yapay zeka gelişmelerini vurgulamaya çalışan Zuckerberg, teknolojinin şirketin tüm hizmetlerini yeniden şekillendirme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Peki, siz Meta’nın son durumu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version