The Punisher Benzeri Diziler

The Punisher benzeri diziler arayanlar! Sizin için hazırladığımız bu listedeki dizileri izlediğiniz için çok memnun olacaksınız.

The Punisher Benzeri Diziler

Marvel hayranları, The Punisher’ın sadece iki sezonun ardından iptal edilmesi kararının verilmesinden sonra resmen yıkılmıştı. Çizgi romandaki karaktere son derece bağlı kalınan yapım, karakteri bilmeyenlerin bile ilgisini çekmeyi başardı. Diziyi bitirenler ise yerini dolduracak The Punisher benzeri diziler arıyor.

Sorun şu ki her dizi bu yapımla aynı tadı vermeyebilir. Bu nedenle alternatif konusunda doğru seçimler yapmak gerekiyor. Bu listedeki diziler, The Punisher ile birçok yönden benzer olduğu için size o dizi ile aynı hisleri yaşatacaktır.

The Punisher Benzeri Diziler Listesi

The Punisher’ı bitirdikten sonra izlenecek diziler arasında bunlar yer alıyor. Dilerseniz gelin, bunların her birine hızlıca göz atalım. Böylece çok fazla vakit kaybetmeden hangi diziyi izleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Daredevil

Bu listede Daredevil’ın yer alacağını zaten tahmin etmişsinizdir. Jon Bernthal’ın canlandırdığı Frank Castle bu dizide de yer alıyor. Üstelik karakteri yine aynı oyuncu canlandırıyor. Bernthal’ın The Punisher’ı asıl dizi çıkmadan önce ilk olarak burada görüldü.

Hem Daredevil hem Punisher, Marvel evreninin en karanlık karakterleri arasındadır. Her ikisinin de süper gücü yoktur ama süper güçten çok daha etkili olabilirler.

Mindhunter

The Punisher, insanları parmak çıtlama gibi basit bir şekilde öldürebiliyordu. Frank’in öldürdüğü tüm insanların katil olmasından ötürü bir noktada katillerin zihnine inen bir dizi olduğu söylenebilir.

Mindhunter da katil psikolojisine odaklanıyor. Dizi 1970’lerde geçiyor ve FBI’da suçlu psikolojisi ve suçlu profili çıkarma işine giren ilk ajanların hikâyesini anlatıyor.

The Walking Dead

The Walking Dead, zombi istilasına uğrayan bir dünyayı ele aldığı için The Punisher ile alakasız görünebilir ancak aslında ikisi de birbirine çok benziyor. Her ikisi de son derece karanlık ve şiddetlidir. Ayrıca iki dizide de Jon Bernthal yer alıyor.

Altered Carbon

Bu, uzak gelecekte geçen bir bilim kurgu dizisidir. Bununla birlikte The Punisher’a diğer birçok diziden daha çok benziyor. İlk sezonda ana karakter Joel Kinnaman tarafından canlandırılıyor. İkinci sezonda ise farklı bir oyuncu izleyicilerin karşısına çıkıyor ama karakter değişmiyor.

Oyuncu değişikliğinin nedeni, Altered Carbon evreninde zihni başka bir bedene aktarmanın mümkün olmasıdır.

Dizinin The Punisher ile olan bağlantısı ise ana karakter mercek altına alındığında ortaya çıkıyor. Bu karakter tıpkı Frank Castle gibi son derece yeteneklidir ama bir o kadar da tehlikedir.

Luke Cage

Luke Cage, her ne kadar ömrü kısa olsa da The Punisher kadar harika aksiyonlarına yer verdiği için bu listede olmayı kesinlikle hak ediyor.

Tabii ki The Punisher kadar aşırı sahneler yok ancak en az onun kadar çılgın bir baş karakteri var. Bu tıpkı Frank Castle gibi suçlularla dolu binalara tek başına girebilen bir kişidir.

Frank Castle, çok iyi eğitimli bir asker olduğundan dolayı bunu yapabilirken kurşunlara dayanıklı olan Luke Cage ise olağanüstü bir güce sahip olduğundan bunu yapabiliyor.

Exit mobile version