Telegram’da Karşı Tarafta Ekli Olduğumu Nasıl Anlarım?

Telegram'da karşı tarafta ekli olduğumu nasıl anlarım diye merak mı ediyorsunuz? Bu rehberdeki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Telegram'da Karşı Tarafta Ekli Olduğumu Nasıl Anlarım?

Telegram’da karşı tarafta ekli olduğumu nasıl anlarım diye merak ediyorsanız ya da herhangi bir kişinin sizi kaydedip kaydetmediğini öğrenmek istiyorsanız bunu yapmanın birkaç yolu vardır.

Bilindiği üzere Telegram, internet kullanıcılarının hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde iletişim kurmasını sağlayan popüler mesajlaşma uygulamalarından biridir ancak birçok uygulamadan farklı olarak birisinin sizi kişi olarak ekleyip eklemediğini göstermez.

Yine de bu Telegram’da birisinin sizi kişi olarak ekleyip eklemediğini asla öğrenemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Aşağıda yer alan yöntemlere başvurarak birisinin sizi kişi listesine ekleyip eklemediğini öğrenebilirsiniz.

Telegram’da Karşı Tarafta Ekli Olduğumu Nasıl Anlarım? Yolları Neler?

Telegram’da herhangi bir kişi tarafından eklenip eklenmediğinizi öğrenmek istiyorsanız yukarıda yer alan yöntemlere başvurabilirsiniz.

Kullanıcıya Mesaj Gönderme

Birinin sizi Telegram’a ekleyip eklemediğini anlamanın en iyi yolu, ona mesaj göndermektir. Bunu yapmak için uygulamayı açın ve arama çubuğunda kişinin adını arayın. Kullanıcının ismi ve profili görünüyorsa bu sizi kişi listesine eklediği anlamına gelir.

Profil Fotoğrafını ve Son Görülme Bilgisini Kontrol Etme

Birinin sizi Telegram’a eklediğini düşünüyor ama bundan emin değilseniz öğrenmek için başvurabileceğiniz bir diğer yöntem olan profil fotoğrafını ve son görülme bilgisini kontrol etmeye başvurabilirsiniz.

Bunu yapmak için kişi listesinden‍ kullanıcının adını aratıp seçmeniz yeterlidir. Daha sonra kişinin profili açılacaktır. Profil fotoğrafı ve son görülme bilgisi gösteriliyorsa bu kişinin sizi eklediğini gösterir ama son görülme bilgisi yoksa bu kişinin sizi eklemediği ya da gizlilik ayarlarından son görülme bilgisini kapattığı anlamına da gelebilir.

Profil fotoğrafının olmaması da kişinin listesinde yer almadığınızın kesin bir göstergesi olmayabilir. Kullanıcı profil fotoğrafı kullanmayı tercih etmemiş de olabilir. Bu nedenle hem profil fotoğrafını görememeyi hem de son görülme bilgisine ulaşamamayı kesin bir bilgi olarak kabul etmemekte fayda var.

Kullanıcıya Sorma

Soru sormanın hiçbir zararı yok, öyle değil mi? Kişinin sizi ekleyip eklemediğini kesin olarak öğrenmek istiyorsanız kullanıcının kendisine onu ekleyip eklemediğini sorabilirsiniz. Böylece kişinin sizi kişilere ekleyip eklemediğini hızlıca öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version