Telegram Premium Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Telegram'ın yeni abonelik sürümü olan Telegram Premium ile kullanıcılar, daha ayrıcalıklı paketlere sahip olacak. Telegram Premium ayda 4,99 ABD doları karşılığında piyasaya sürüldü.

Telegram Premium katmanı artık dünya çapında aylık 4,99$/5,49€ karşılığında mevcuttur. Premium’a yükseltmek isteyen kullanıcılar, Telegram uygulamalarını 8.8 sürümüne güncellemeli ve ardından uygulama ayarlarına gidip yeni Telegram Premium seçeneğini seçmelidir.

Telegram, yeni abonelik hizmetinin, uygulamanın Premium sürümündeki tüm yeni özellikler için ödeme yaparken Telegram’ın ücretsiz sürümünü desteklemeye yardımcı olduğunu söylüyor.

Telegram Premium Aboneliğinin İçerisinde Hangi Özellikler Bulunuyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması, ücretsiz sürüme nazaran bir dizi yenilik getiriyor. Bunlar arasında göze çarpan birçok özellik var. İşte Telegram Premium ile gelen yenilikler…

Reklamsız

Bazı ülkelerde Telegram, Sponsorlu Mesajları büyük ve genel kanallarda gösterir. Bu reklamlar, Telegram’ın işletme maliyetlerini desteklemeye yardımcı olur. Ancak artık Telegram Premium abonelerine gösterilmeyecektir.

4 GB Dosya Yükleme

Telegram Premium ile aboneler artık 4 GB’lık dosya gönderebilecekler. 4 saatlik 1080p video veya 18 günlük yüksek kaliteli ses için yeterli alan bulunur. Ücretsiz seviye Telegram kullanıcıları, Telegram Premium kullanıcıları tarafından kendilerine gönderilen 4 GB’lık dosyaları da indirebilecekler.

Daha Hızlı İndirmeler

Premium aboneler, medya ve dosyaları mümkün olan en yüksek hızda indirebilir. Sınırsız bulut depolamanızdaki her şeye ağınızın yetişebildiği kadar hızlı erişebilirsiniz.

Artan Limitler

Premium ile 1000’e kadar kanalı takip edebilir, her biri 200’e kadar sohbet içeren 20’ye kadar sohbet klasörü oluşturabilir, herhangi bir Telegram uygulamasına dördüncü bir hesap ekleyebilir, ana listede 10 sohbeti sabitleyebilir ve 10’a kadar favori çıkartma kaydedebilirsiniz.

Ayrıca daha uzun bir biyografi yazabilir ve içine bir bağlantı ekleyebilirsiniz. Benzer şekilde Premium, medya altyazılarına daha fazla karakter eklenmesine izin verir. 400’e kadar favori GIF ile herhangi bir mesaja yanıt vermenin doğru yolunu bulmak daha kolay olacaktır. Son olarak, Premium kullanıcılar 20 adede kadar genel t.me bağlantısı ayırabilir. Bu da oluşturduğunuz herhangi bir grubu veya kanalı kısa ve özlü bir bağlantıyla öne çıkarır.

Metinden Sese

Sesli mesajlar, dinlemek istemediğiniz, ancak ne yazdığını görmek istediğiniz zamanlar için metne dönüştürülebilir. Onları geliştirmeye yardımcı olmak için çeviri yazıları derecelendirebilirsiniz.

Benzersiz Çıkartmalar ve Tepkiler

Artık düzinelerce çıkartma, Premium kullanıcıların tüm kullanıcılar tarafından görülebilen ekstra duygu ve etkileyici efektler eklemek için herhangi bir sohbette gönderebilecekleri etkileyici tam ekran animasyonlara sahip. Bu premium çıkartma koleksiyonu, Telegram sanatçıları tarafından aylık olarak güncellenecektir.

Premium kullanıcılar ayrıca 10’dan fazla yeni emoji seçeneğiyle mesajlara tepki vermenin daha fazla yolunun kilidini açar.

Sohbet Yönetimi

Telegram Premium, sohbet listenizi düzenlemek için yeni araçlar içerir – uygulamanın her zaman özel bir klasörde açılması için varsayılan sohbet klasörünüzü değiştirmek veya örneğin Tüm Sohbetler yerine Okunmadı.

Ayrıca aboneler, Gizlilik ve Güvenlik’te yeni sohbetleri otomatik olarak arşivlemek ve sessize almak için bir ayarı etkinleştirerek en yoğun sohbet listelerini bile düzenlemeye yardımcı olabilir.

Hareketli Profil Resmi

Premium kullanıcıların profil videoları, sohbetler ve sohbet listesi de dahil olmak üzere uygulamadaki herkes için canlandırılacak. Herkesin yeni görünümünüzü görmesine izin verin veya benzersiz bir döngü animasyonuyla yaratıcılığınızı esnetin.

Premium Rozetler

Tüm premium kullanıcılar, sohbet listesinde, sohbet başlıklarında ve gruplardaki üye listelerinde adlarının yanında görünen ve Telegram’ı desteklemeye yardımcı olduklarını ve özel özellikleri ilk alan kulübün bir parçası olduklarını gösteren bir Premium özel rozeti alır.

Premium Uygulama Simgeleri

Premium kullanıcıların kişiliklerine veya duvar kağıtlarına daha iyi uyması için Ana Ekranlarına ekleyebilecekleri yeni simgeler mevcuttur. Birinci sınıf bir yıldız, gece gökyüzü veya turbo uçak arasından seçim yapın.

İlgili bir haberde Telegram, dünya çapında 700 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu da duyurdu. Şirket, uygulamasının reklamını yapmak için hiçbir zaman para ödemediği ve yalnızca ağızdan ağza tavsiyelere güvendiği için bu dönüm noktasından özellikle gurur duyuyor.

Exit mobile version