Telefon Numarasından Instagram Bulma Nasıl Yapılır?

Telefon numarasından Instagram bulma yöntemi nedir? Rehberi Instagram ile senkronize etmek için neler yapılmalı? Merak edilenleri cevapladık.

Telefon numarasından Instagram bulma yöntemini merak ediyorsanız yalnız değilsiniz. Birçok sosyal medya kullanıcısı, gerçekte tanıdığı insanlarla sosyal medyada iletişime geçmekte zorlanıyor. Neyse ki bunun için o kişi ile iletişime geçme zorunluluğunu ortadan kaldıracak birkaç yöntem bulunuyor.

Bu yöntemlerin başında kişinin telefon numarasını kullanmak geliyor. Bu kişinin numarası eğer rehberinizde değil ise numarayı rehberinize kaydederek o kişinin Instagram hesabına ulaşmanız mümkündür.

Kişinin telefon numarasını bilmiyorsanız ne yazık ki yapacak çok fazla bir şeyiniz yoktur. Ya o kişinin adını ve soyadını aratacaksınız ki kullanıcının hesabında gerçek adını ve soyadını kullanmayabilir ya da o kişiden sosyal medya hesabını isteyeceksiniz.

Kişinin numarası varsa sizin açınızdan bir sorun bulunmuyor. Aşağıdaki adımları takip edip o kişinin Instagram hesabını bulabilirsiniz.

Telefon Numarasından Instagram Bulma Adımları

Telefon Numarasından Instagram Bulma Adımları

Instagram’da telefon numarası ile birini bulmak için öncelikle rehber senkronizasyonu yapmanız gerekiyor. Başka bir deyişle Instagram’ın rehberinize erişmesine izin vermelisiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

Rehber senkronizasyonu konusunda bilmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor. Kişi listenizi eğer Instagram’a bağlarsanız listeniz düzenli olarak senkronize edilir. Oluşturulan liste, Instagram sunucularında depolanır. Senkronize edilen kişileri silmek ise kullanıcının kendisine bırakılıyor.

Senkronize edilen kişileri silmek için şu adımları takip etmeniz yeterlidir:

Bunu yapmadan önce telefonunuzdan rehber senkronizasyonunu kapatmayı unutmayın. Bunu yapmazsanız rehberiniz bir daha senkronize edilecek, liste yeniden oluşturulacaktır. Bunun önüne geçmek için yukarıdaki adımları uygulamadan önce senkronizasyonu kapatın.

Exit mobile version