3 Adımda Telefon Modeli Öğrenme

Telefon modeli öğrenme işlemini yalnızca 3 adımda tamamlayabilirsiniz. İşte bu işlem için yapmanız gerekenler!

Telefon modeli öğrenme işleminin nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. Bu soruyu soran kullanıcılar için bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehber, yalnızca 3 adımda cihazın hangi model olduğunu görüntüleyebilmenize imkân tanımaktadır.

Teknolojinin gelişmesi, akıllı telefonların yaygınlaşmasını sağladı. Dünya genelinde hemen hemen herkesin en az bir adet akıllı telefonu bulunmaktadır. Yaygınlaşma ile beraber artık şirketler, her yıl çok sayıda telefon modeli çıkarmaktadır.

Satın aldığınız akıllı telefonun bir süre sonra model ismini unutma ihtimaliniz mevcuttur. Böyle bir durumda cihazınızın modelini öğrenmek için internet üzerinde araştırma yapmaya başlamış olabilirsiniz.

Cihazlarının model ismini öğrenmek isteyen kullanıcılar için bir makale hazırladık. Hazırladığımız makalede yalnızca üç adım bulunmaktadır. Bu üç adım uygulandığı takdirde telefonun ismine ulaşılabilir. Peki, akıllı telefon üzerinden cihazın ismini öğrenmek için hangi adımların uygulanması gerekmektedir?

Telefon Modeli Öğrenme-1

Telefon Modeli Öğrenme Adımları Neler?

Akıllı telefonunuzun hangi model olduğunu unuttuysanız bazı adımları uygulamanız gerekmektedir. Bu adımlar, telefonunuzun ismini gözler önüne serecektir. Söz konusu adımları uygulamanız ve model ismini öğrenmeniz çok kısa sürecektir çünkü telefonlar, model ismine çok kolay bir şekilde erişilebilmesini sağlar.

Cihazınızın model ismini öğrenmek için ilk olarak ayarlar sayfasını açmanız gerekmektedir. Bu, model ismi öğrenme sürecinin ilk adımıdır. Ayarları açtıktan sonra karşınıza akıllı telefonunuz ile ilgili pek çok menü çıkacaktır. Bu menüler içerisinden Sistem kategorisine girmelisiniz.

Sistem kategorisinde yeni bir yazılım güncellemesi olup olmadığına bakabilir, tarih ve saati ayarlayabilir, akıllı telefonunuzu sıfırlayarak fabrika ayarlarına döndürebilir, verilerinizi yedekleyebilir, cihazınızın ismini öğrenebilir ve daha pek çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Açtığınız sayfada yer alan “Telefon Hakkında” bölümüne giriş yapın. Bu sayfadan akıllı telefonunuzun ismini, model numarasını, Android ve kullanıcı arayüzünün sürümünü, telefon belleğini, işlemci modelini ve daha birçok bilgiyi görebilirsiniz. Böylelikle cihazınız hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bu makalemizde akıllı telefonunuzun model ismini nasıl öğrenebileceğinizi açıkladık. Yukarıda yer alan 3 adımı uygulayarak cihazınızın ismini öğrenebilirsiniz. Sistem ve Telefon Hakkında kategorilerinin isimleri, telefondan telefona değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla bu kategoriler sizin telefonunuzda farklı bir isim ile yer alabilir.

Exit mobile version