Tech Data, NetApp’ın Tek Yetkili Distribütörü Oldu

Tech Data

Bulut bilişim, mobilite, analitik ve güvenlik alanında yenilikçi çözümler getiren Tech Data ve NetApp arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Tech Data, NetApp’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. Tech Data, 150 binden fazla ürünün bilgisayar sistemleri, mobilite çözümleri, çevre birimler, yazıcılar, yazılımlar ve tüketici elektroniklerini destekliyordu.

Dünya çapında büyük işlere imza atsın bu her iki kuruluş, önemli bir karara imza attı. Alınan bu kararlar doğrultusunda; 1 Mayıs 2019 tarihinden itibaren NetApp’ın Türkiye’deki ticari faaliyetlerinden Tech Data sorumlu olacak. Bu hizmete müşteri desteği de dahil olacak.

Tech Data ve NetApp yetkilileri neler söyledi?

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren ve NetApp İş Ortakları ve Kanaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kristian Kerr, açıklamalarda bulundu. Genel olarak her iki şirketin de durumdan memnun oldu. Kullanılan cümlelerden memnuniyetlerini anlayabilmek mümkün. Hadi gelin hep beraber yetkili ağızlar bu konuda ne söyledi bir bakalım.

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren, “Satış, teknik destek, lojistik, pazarlama desteği ve hizmetlerini içeren bu kapsamlı kanal yaklaşımı sayesinde Tech data olarak iş ortaklarımızın hibrit bulut veri hizmetleri gibi gelecek vaat eden pazar segmentlerinde büyümeye devam etmelerini sağlayacağız” dedi. Tech Data’nın NetApp’ın Türkiye’deki büyümesini sürdürmesine büyük katkıda bulunacağının altını çizen Eren sözlerine şöyle devam etti: “NetApp’ın iş ortaklarının ve müşterilerinin, işlerini sınıfının en iyi teknolojilerle büyütebilmeleri konusunda yardımcı olacağız. NetApp ile birlikte, işletmelerin başarıya ulaşmalarını sağlayacak kârlı ve öngörülebilir ortam sağlarken, müşterilerimize sunacağımız uçtan uca NetApp ürünleri ve çözümleri ile hibrit ve çoklu bulut olanakları sayesinde büyümeye devam edeceğiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

NetApp İş Ortakları ve Kanaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kristian Kerr ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Türkiye’deki tek yetkili distribütör olarak Tech Data’yı atamamızda geçmişten gelen başarılı iş ortaklığımız ve Tech Data’nın Türkiye pazarındaki uzmanlığı büyük rol oynadı. NetApp’ın Türkiye’deki stratejisi açısından kanal yapısını güçlendirmek büyük önem taşıyor. NetApp ürün ve çözümlerinin Türkiye’de dağıtımında uzun yıllardır liderliğini koruyan Tech Data, kanal iş ortaklarımıza ve son kullanıcılara çok kapsamlı katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor. İşletmelerin başarıya ulaşmalarını sağlayacak kârlı ve tahmin edilebilir ortam sağlamaya ve NetApp hibrit bulut çözümleriyle Tech Data ile birlikte büyümemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren

Konuyla ilgili daha ayrıntılı bir görüş kazanmanız için aşağıya Tech Data ile ilgili küçük bir bilgilendirme ve video bırakıyoruz. Tech Data ve NetApp arasındaki bu sürpriz anlaşma ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Tech Data kurumsal: Fortune 500 listesinde 88. sırada yer alan Tech Data Dünyanın en çok tutulan kuruluşlarından birisidir. Ağırlıklı olarak bulut alanında çalışan şirket, amaç olarak bütün Dünyayı birbirine bağlamak istemektedir.

Tech Data, Avrupa’da Micro Focus’un iş ortağı oldu

Exit mobile version