TCL 20L+ Türkiye’de satışta

Yüksek Çözünürlüklü Görseller ve İyileştirilmiş Görüntü TCL 20L+‘taki geniş açılı lens, makro ve özel bir derinlik ile donatılmış yüksek çözünürlüklü 64 MP dörtlü arka kameralara sahip. Böylece, kullanıcılar gece ve gündüz net ayrıntılara sahip fotoğrafları yakından veya uzaktan çekebiliyor. Kullanıcıların tüm resimlerinde en iyi ayrıntıları elde etmesi özel kameralar var. TCL 20L+ ayrıca görüntüleri ortam parlaklığını göre ayarlıyor. Süper Gece Modu sayesinde parlaklığı otomatik olarak üç kat geliştirebiliyor.

 

Güçlü Performans

Yüzde 91 ekran gövde oranına1 ve 20:9 en boy oranına sahip 6.67 inçlik büyük bir FHD+ Dotch ekran sağlıyor. TCL 20L+, NXTVISION teknolojisi sayesinde zengin kontrasta sahip. Ayrıca, doygun renkler ve gerçek zamanlı SDR’den HDR’ye yükseltilmiş video görüntüleme gibi önemli görsel iyileştirmeleri sunuyor. Göz  koruması da bu cihazın odaklandığı alanlar arasında yer alıyor. Ayrıca, cihazda birkaç farklı okuma moduna TÜV Rheinland sertifikalı Dairesel Polarizasyonlu Ekranteknolojisi de var. Bu teknoloji, güneş gözlüğü takarken bile ekranın doğal renklerle mükemmel şekilde görülmesini sağlıyor.

 


Benzer İçerik: TCL katlanır gözlükleri var ancak henüz katlanır telefon yok


 
Güçlü Performans ve Tasarım TCL 20L+’ın en önemli özelliklerinden birisi arasında. Böylece, fotoğraflar ve videolar için 6 GB RAM, 256 GB ROM ve 1 TB genişletilebilir depolama (ayrı satılır) ile çok büyük depolama alanı sunuyor. Güçlü Qualcomm® SnapdragonTM 662 sekiz çekirdekli işlemcinin yanı sıra kullanıcılar  tüm gün gücünü koruyor. 5000 mAh pil, 18W hızlı ve ters şarj ile bu deneyim uzun sürüyor. Bu sayede, Süper Bluetooth işleviyle dört adede kadar cihaz bağlanabiliyor.

 


 
Samanyolu’ndan ilham alan TCL 20L+, ışığı yakalayan ve yansıtan, ışıltılı bir yüzeye sahip. Ergonomik tasarıma sahip yan parmak izi sensörü hızlı ve güvenli. Böylece, telefon kilidi açma için, optimize konfor sağlıyor. TCL 20L+ ayrıca Google tarafından en iyi kurumsal cihazlar listesinde yer alma başarısını gösteriyor.

4.199 TL başlangıç fiyatıyla satışta. TCL 20L+, Samanyolu Grisi ve Kuzey Yıldızı Mavisi renk seçeneklerine sahip.
 

Exit mobile version