TCL 10 SE

TCL Communication, Türkiye’de son dönemin öne çıkan markalarından. Şirketin fiyat-performans odağındaki mobil cihazları yoğun ilgi görüyor. Bu durumun temel nedeni ise trendlere uyumlu özelliklerin sofistike tasarım eşliğinde sunulması şüphesiz. İddialı markanın inceleme konuğumuz olan yeni akıllı telefonu TCL 10 SE için de bunu söylemek mümkün.

TCL 10 SE, yumuşak, pürüzsüz bir tasarım ve doku sunuyor. Her yerinden parlaklık sunan kasası, çift taraflı ve eğimli 2.5D ön camı da kullanıcıların cihazı kolay bir şekilde tutabilmesini sağlıyor. Mükemmel hizalanmış simetrik detayların yanı sıra ilgi çekici mat ve parlak kaplama, buzullardan ilham alan holografik bir etki yaratıyor. V şeklinde çentiğe sahip tasarımı ile beğenimizi kazanan cihazın ekranı da gayet iyi…

6.52 inçlik ekranla gelen TCL 10 SE, kompakt yapısıyla sinema seviyesinde akıcı bir deneyim sağlarken, görüntüleri de iyileştiriyor. Renkleri, netliği ve detayları gerçek zamanlı iyileştirerek tüm görselleri dikkat çekici hale getiriyor. Cihazda yer alan NXTVISION teknolojisinin görüntü ve otomatik netlik iyileştirme özellikleri sayesinde her türlü ışıkta çekilmiş fotoğrafın en yüksek netliğe sahip olmasını sağlıyor.

TCL 10 SE, birçok görüntüleme moduyla gözler için rahat bir kullanım sunuyor. ‘Ultra Karartma’ özelliği, ekranda herhangi bir titreme yaratmadan daha koyu siyah ve parlak beyaz bir kullanım imkânı yaratıyor. Ekranı ile tam not alan cihazın performans parametreleri de sınıfı açısından gayet iyi.

 

TCL 10 SE, birden fazla işi aynı anda hızlı bir şekilde halletmesini sağlayan 2.0GHz sekiz çekirdekli mobil platformla günlük kullanımda ideal performansı sunuyor. 128 GB’lık geniş hafızasının yanı sıra 4000mAh büyük bataryası ile günü kolaylıkla tamamladığınız şarj dayanıklılığı sizinle.
Öte yandan Süper Bluetooth özelliği de aynı anda birden fazla cihaza bağlanarak ses deneyimini yükseltiyor. Kullanıcılar cihazdaki özel Google Assistant tuşu ve akıllı güvenlik özellikleriyle birçok imkana erişebiliyor.

Cihazda arka fonları ve nesneleri otomatik olarak tanımlayan 48MP yüksek çözünürlüklü ve yapay zeka destekli üçlü kamerayı kullanarak, tüm önemli anları yakalamak mümkün. Bunun yanında kullanıcılar en ayrıntılı çekimleri ve yüksek çözünürlüklü fotoğrafları en iyi aydınlatmayla kolayca oluşturabiliyor.

TCL 10 SE’de göz alıcı anları daha da iyi hale getirmek için profesyonele yakın çok yönlü özellikler bulunuyor. 115° süper geniş açılı kamerayla herhangi bir detayı atlamadan tüm içerikler fotoğrafta yer alıyor. Derinlik kamerası da portreler için güzel bir bokeh efekti sağlıyor.

Yapay zekalı portre rengi, video bokeh ve video düzenleme modlarıyla kullanıcıların yaratıcılıkları, eğlenceli bir şekilde açığa çıkıyor.

Sonuç olarak TCL 10 SE, fiyat-performans açısından son dönemin dikkate değer seçenekleri arasında konumlanıyor.

Artılar:

Fiyat

Şarj verimliliği

Kamera sistemi

Performans


 

Exit mobile version