Tatilde İzlenecek Filmler Neler?

Tatilde izlenecek filmler mi arıyorsunuz? Sizin için hazırladığımız bu listede yer alan filmlere mutlaka göz atmalısınız.

Filmleri ne zaman izlediğinizin elbette hiçbir önemi yoktur ama tatilde izlenecek filmler, size yılın herhangi bir döneminde izleyeceğiniz bir filmden kesinlikle çok daha eşsiz bir deneyim yaşatır. İşin ilginç kısmı, izleyicileri nasıl bu kadar ekrana kilitlediğini kimse bilmiyor ama bu filmleri izlemek istiyorsanız önce güzel bir listeye ihtiyacınız var.

Koltuğa kıvrılıp atıştırmalık eşliğinde yılın en güzeli zamanını güzel bir filmle değerlendirmek gibisi yoktur. Bu nedenle vaktinizi en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olmak için en harika filmlerden oluşan bir liste hazırladık.

Tatilde İzlenecek Filmler Listesi

Bu filmler, tatilinizi en güzel şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Filmlerin konusunu aşağıdan öğrenebilir, hangisini izleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Four Christmases

Four Christmases

Four Christmases, Noel Günü boşanan ebeveynlerinin dördünü de ziyaret eden bir çifti ele alan 2008 yapımı bir komedi filmidir. Oysaki bu çiftin çok harika tatil planları vardır fakat bunların hepsi beklenmedik bir şekilde suya düşmüştür.

Happy Death Day

Birçok kişi, tatilin bitmesini hiç istemez. Peki, aynı günü yeniden yaşamanız karşılığında size sonsuz tatil teklif edilse kabul eder miydiniz? Happy Death Day, aynı günü tekrar tekrar yaşayan Tree isimli genç kıza odaklanıyor.

Harika, aynı günü sürekli yaşıyor ve sonsuz tatil yapıyor. Peki, film adı olarak neden Happy Death Day seçilmiş? Bunun nedeni, Tree’nin her günün sonunda bir katil tarafından öldürülmesidir. Her seferinde aynı acı ile gözlerini aynı güne açan Tree, bu kâbustan kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

İlk filmi severseniz 2019 yılında izleyicilerle buluşan ikinci filmi de seyredebilirsiniz. Karakterler yine aynı ama senaryo biraz değişiyor.

Last Christmas

Yıl boyunca çalışan bir genç Kate, hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünüyor ve hayatına atılan küçük bir bakış bile şansın gerçekten de ondan yana olmadığını hissettiriyor ancak Tom ile tanıştığında bir şeyler değişiyor.

Exit mobile version