Tambour Horizon Yeni Versiyonu İle Karşınızda!

Louis Vuitton’un 2017 yılında piyasaya sürdüğü Tambour Horizon adlı akıllı saatini, güncellenmiş versiyonu ile yeniden tanıttı! Akıllı saatinde işlemci değişikliğine giden Vuitton, kendi alanındaki köklü duruşunu teknolojik ürünleriyle de devam ettirmeyi amaçlıyor.

Yeni Değişiklikler Neler?

Tambour Horizon, Wear OS tabanına sahip olan versiyonu ile 2017 yılında piyasadaki yerini almıştı. Ancak klasik kol saatlerine olan ilginin azalması ve akıllı cihazların tüketiciyi cezbetmeye başlaması ile Louis Vuitton, Tambour Horizon adlı akıllı saatini güncelledi ve Snapdragon Wear 3100 işlemcisi ile piyasaya sürmeye karar verdi. Güncellenen yazılımı kadar saatin yan kısımlarında bulunan özellikleri ve ekran açıkken, gün boyunca tam kullanım vadeden akıllı saat, güç tasarrufu modu kullanıldığında bu süreyi 5 güne kadar uzatabilmesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Saatin güncel versiyonunda dikkat çeken bir diğer detay da, çerçevede bulunan ve 24 saatlik dilimi gösteren bir halka. Bu gösterge cihaz ortam moduna getirilse dahi çalışmaya devam edebildiğinden dolayı, 24 saatlik dilimi görebilmemize olanak sağlıyor. Yeni Tambour Horizon güç tasarruf modunda dahi adım sayınızı ve kalp hızınızı gösterme özelliğine sahip. Bu yeniliklerin Snapdragon Wear 3100 işlemcisi ile geldiğini belirtmekte fayda var.

louis vuitton akıllı saat
Tambour Horizon Hakkında Diğer Detaylar

Yenilenen akıllı saat, 2017 versiyonundaki renklere ek olarak beyaz seramik renk tonunu da tüketici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihi ve fiyat etiketiyle ilgili henüz bilgi verilmese de, önceki versiyonun 2490 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

Exit mobile version