En İyi Sürükleyici Netflix Dizileri

En başarılı sürükleyici Netflix dizileri neler? İşte dijital yayın platformu üzerinden izleyebileceğiniz diziler listesi!

En iyi sürükleyici Netflix dizileri neler? Popüler dijital yayın hizmeti Netflix’in kütüphanesinde tüm bölümleri hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz pek çok dizi bulunuyor. Böyle bir dizi arıyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atın.

Sürükleyici Netflix Dizileri Önerileri

  1. Fatma
  2. La Casa De Papel
  3. Squid Game
  4. Dark
  5. Narcos
  6. Marvel’s The Punisher
  7. How to Get Away with Murder
  8. Behind Her Eyes
  9. Alice in Borderland
  10. Stranger Things

1. Fatma

İlk sezonu 2021 yılında yayımlanan Fatma 7,5 IMDb puanına sahip. Kayıp eşini arayan bir kadının hikayesini konu alan dizinin ilk sezonunda toplamda 6 bölüm yer alıyor. Dziinin başrol oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Uğur Yücel ve Mehmet Yılmaz Ak bulunuyor.

2. La Casa De Papel

Netflix İspanyol dizileri yazısında da yer verdiğimiz La Casa De Papel, tüm dünyada çok popüler bir dizidir. İlk olarak 2017 yılında yayımlanmaya başlayan soygun temalı dizi 8,2 IMDb puanına sahip. Dizinin oyuncu kadrosunda Alvaro Morte, Pedro Alonso ve Ursula Corbero gibi isimler mevcut.

3. Squid Game

En başarılı sürükleyici Netflix dizileri arasında yer alan Squid Game’de para sıkıntısı yaşayan yüzlerce kişi, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları teklifi kabul eder. Oyunlarda ödülün yanı sıra ölüm riski de bulunuyor. 8,1 IMDb puanına sahip olan dizi aksiyon, dram ve gizem ögelerini içerisinde barındırıyor.

4. Dark

Çok başarılı bir senaryoya ve atmosfere sahip olan Dark, ilk olarak 2017 yılında yayımlanmaya başladı ve 2020 yılında sona erdi. Suç, dram ve gizem ögelerini içerisinde barındıran dizi 8,8 IMDb puanına sahip.

5. Narcos

Biyografi, suç ve dram ögelerini içerisinde barındıran Narcos, Pablo Escobar ve Cali Karteli’nin hikayesini konu alıyor. 8,8 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Pedro Pascal, Alberto Ammann, Damián Alcázar ve Wagner Moura gibi isimler bulunuyor.

6. Marvel’s The Punisher

Toplamda iki sezondan oluşan Marvel’s The Punisher 8,5 IMDb puanına sahi. Aksiyon, suç ve dram ögelerini içerisinde barındıran dizinin başrol oyuncu kadrosunda Jon Bernthal, Ben Barnes ve Amber Rose Revah yer alıyor.

7. How to Get Away with Murder

Gizem, dram ve suç ögelerini içerisinde barındıran How to Get Away with Murder, savunma avukatı ve hukuk profesörü Annalise Keating ve beş öğrencisinin hikayesini konu alıyor. 8,1 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Viola Davis, Aja Naomi King, Matt McGorry ve Liza Weil gibi isimler mevcut.

8. Behind Her Eyes

2021 yılında yayımlanan Behind Her Eyes’ta toplamda 6 bölüm yer alıyor. 7,2 IMDb puanına sahip olan başarılı mini dizi gerilim, gizem ve dram ögelerini içerisinde barındırıyor. Başrol oyuncu kadrosunda Simona Brown, Eve Hewson ve Tom Bateman bulunuyor.

9. Alice in Borderland

Squid Game benzeri dizi Alice in Borderland’da bir grup kişi hayatta kalmaya çalışır. 7,6 IMDb puanına sahip olan dizi aksiyon, gizem ve fantastik ögelerini içerisinde barındırıyor.

10. Stranger Things

İlk olarak 2016 yılında yayımlanmaya başlayan Stranger Things dram, fantastik ve korku ögelerini içerisinde barındırıyor. 8,7 IMDb puanına sahip olan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour ve Finn Wolfhard yer alıyor.

Yukarıdaki en iyi sürükleyici Netflix dizileri listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu diziyi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version