En İyi Sürükleyici Filmler (2022)

En iyi sürükleyici filmler listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız yapımlar listesi!

Sürükleyici filmler, zamanın nasıl geçtiğini anlamamanızı sağlar. Günümüzde bu tarz çok sayıda film yer alıyor. Peki, bu konuda en başarılı yapımlar neler? Bu sorunun yanıtı için aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Liste, herhangi bir sıralama faktörüne bağlı kalınarak hazırlanmamıştır. Filmlerin sırası rastgele olarak ayarlanmıştır.

Sürükleyici Filmler Önerileri

  1. Nobody
  2. Atomic Blonde
  3. John Wick Serisi
  4. Red Sparrow
  5. Ava

Sürükleyici Filmler-1

1. Nobody İzlenir mi?

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Nobody (Önemsiz Biri) isimli filmde Hutch Mansell’in hikayesini konu alıyor. Aksiyon, suç ve dram ögelerini içerisinde barındıran yapım, aksiyon türünü seven izleyicilere hitap ediyor. 1 saat 32 dakika uzunluğundaki film 7,4 IMDb puanına sahip.

Senaristliğini Derek Kolstad’in yaptığı başarılı filmin oyuncu kadrosunda Bob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen, Christopher Lloyd gibi isimler yer alıyor. Odenkirk, özellikle Breaking Bad dizisi ile birlikte tüm dünyada tanınmıştı.

2. Atomic Blonde Konusu Nedir, İzlenir mi?

Lorraine Broughton isimli MI6 ajanı, Soğuk Savaş esnasında öldürülen bir ajanı araştırmak ve eksik ajanların listesini bulmak için Almanya’nın Berlin kentine gönderilir. 6,7 IMDb puanına sahip olan başarılı film, 1 saat 55 dakika uzunluğunda.

Aksiyon ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran Atomic Blonde, 2017 yılında vizyona girdi. İzleyicilerin çoğu tarafından beğenilen yapımın oyuncu kadrosunda Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Eddie Marsan ve Sofia Boutella gibi isimler bulunuyor.

3. John Wick Serisi Konusu Nedir, Ne Anlatıyor?

Senaristliğini Derek Kolstad’ın yaptığı John Wick serisinin ilk filmi 2014 yılında vizyona girdi. John Wick’in intikam hikayesini anlatan seri aksiyon, suç ve gerilim ögelerini içerisinde barındırıyor. 7,4 IMDb puanıan sahip olan seride Wick’i Keanu Reeves canlandırıyor.

4. Red Sparrow Konusu Nedir, İzlenir mi?

Aksiyon, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran Red Sparrow (Kızıl Serçe) isimli yapımda balerin Dominika Egorova, istihbarat servisi Sparrow School’a katılır. Egorova’nın hikayesini konu alan film 6,6 IMDb puanına sahip.

Yönetmenliğini Francis Lawrence’ın yaptığı Kızıl Serçe’nin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling ve Mary-Louise Parker gibi isimler mevcut.

5. Ava Konusu Nedir?

Gizli bir operasyon servisi için çalışan ve ölümcül bir suikastçi olan Ava, hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalır. 5,4 IMDb puanına sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Jessica Chastain, John Malkovich ve Geena Davis gibi isimler bulunuyor.

Yukarıdaki en iyi sürükleyici filmler listesinde yer almayan fakat çok beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa bu filmi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca dünyada en çok izlenen filmler listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version