Steins Gate İzleme Sırası

Steins Gate izleme sırası nasıl olmalıdır? Tüm dünyada popüler olan animenin hangi sırayla izleneceğini açıkladık.

Steins Gate izleme sırası nasıl olmalı sorusu, anime yapımlarından hoşlanan kişilerin en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Hazırladığımız yazıda dünya çapında büyük beğeni toplayan anime dizisinin hangi sırayla izleneceğini açıkladık.

White Fox isimli animasyon şirketi tarafından geliştirilen Steins;Gate isimli anime dizisi, aynı adlı görsel romandan uyarlandı. İlk olarak 2011 yılında yayımlanmaya başlayan yapım, dünya çapında çok büyük beğeni topladı. Öyle ki çoğu kişiye göre Steins;Gate, 2010’lu yılların en iyi anime yapımlarından bir tanesi olarak kabul ediliyor.

Komedi ve dram ögelerini içerisinde barındıran animede Rintarou Okabe isimli üniversite öğrencisi ve arkadaşları zaman yolculuğu yöntemini keşfeder. Gençler bunun üzerine zaman yolculuğunu kullanarak kötü niyetli bir organizasyonu durdurmaya çalışır.

Seslendirme kadrosunda Mamoru Miyano, Asami Imai, Kana Hanazawa ve daha birçok ismin yer aldığı anime dizisini henüz izlemediyseniz yapımın hangi sırayla izleneceğini merak ediyor olabilirsiniz. Peki, Steins Gate hangi sırayla izlenir?

Steins Gate İzleme Sırası Nasıl Olmalı?

Steins Gate İzleme Sırası-1

Popüler anime dizisinde gerçekleşen olayların tam olarak anlaşılabilmesi için kronolojik sıra önemlidir. Bu sebepten ötürü söz konusu anime dizisine başlamak istiyorsanız yapımın hangi sırayla izlenmesi gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz.

Yıllar önce yayımlanan Steins;Gate isimli anime dizisini kronolojik olarak izlemek için ilk önce dizinin ilk 22 bölümünü izlemeniz gerekiyor. Daha sonra 2015 yılında yayımlanan Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link – Divide by Zero bölümünü izleyin.

Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link – Divide by Zero bölümünün ardından 2018 yılında yayımlanan Steins;Gate 0 isimli yapımı izleyin. Daha sonra Steins;Gate dizisinin 23. ve 24. bölümlerini izlemeniz gerekiyor.

Söz konusu dizinin yirmi üçüncü ve yirmi dördüncü bölümlerini izledikten hemen sonra Steins;Gate: Egoistic Poriomania bölümünü izleyin. Son olarak Steins;Gate Movie: Load Region of Déjà vu isimli bölüme göz atabilirsiniz.

Tüm dünyada çok popüler olan animeyi çıkış tarihine göre izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan sırayı takip etmeniz gerekiyor.

Yukarıda popüler anime dizisinin kronolojik ve çıkış tarihi olmak üzere iki farklı izleme sırası yer alıyor. Böylelikle dizinin ister kronolojik isterseniz çıkış tarihine göre nasıl izlendiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca ana karakterin çok güçlü olduğu animeler listemize bakabilirsiniz.

Exit mobile version