Steam’de The Game Awards indirimleri başladı

The Game Awards 2020 neredeyse geldi. Bununla birlikte hem yılın en iyi oyunlarının hem de gelecek vaat eden unvanların bir kutlaması. Steam, yılın en büyük oyunlarından bazılarında kayda değer indirimler sunmak ve yaklaşan birçok bağımsız oyun için ücretsiz demolar öne çıkarmak için Geoff Keighley’in ödül programıyla bir kez daha ortaklık kurdu. 11 Aralık’ta şafak vaktinde gerçekleşecek olan gala, Steam ile özel tekliflerin promosyonuna dönüşüyor. Valve mağazasında mevcut geçici bir indirimle bulunabilir.

İŞTE STEAM ÜZERİNDE THE GAME AWARDS İNDİRİMİ OLAN OYUNLAR

Hades (% 20 indirim) ve Doom Eternal (% 67 indirim) gibi yılın oyunu seçimleri de dahil olmak üzere The Game Awards 2020 adaylarının çoğu satışta. Çok oyunculu oyunlar size göreyse Fall Guys (% 20 indirim) veya Among Us (% 20 indirim) alabilirsiniz. Strateji oyunlarından daha fazlası mı? Crusader Kings III (% 20 indirim) veya Desperados III (% 40 indirim) da alabilirsiniz.

Tam satış sayfası aynı zamanda önceki yılların kazananlarını da öne çıkarıyor. Disco Elysium’dan The Witcher 3’e kadar her şey var. Bazı ücretsiz şeyler istiyorsanız, Little Nightmares II’den Echo Generation’a kadar çeşitli bağımsız oyunlar için demo seçeneklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu demolar sadece sınırlı bir süre için mevcut olacak, bu yüzden oynamak istiyorsanız acele etmeniz gerekecek.

Steam, PS5 kolu desteği ekledi

Hem satış hem de demolar 14 Aralık’a kadar satışa sunulacak. Tabii ki Cyberpunk 2077 çıkış tarihi bu yılki The Game Awards veya bu satıştaki bir yerde değerlendirilmek üzere biraz geç geliyor. Bu yüzden CD Projekt’in en son sürümünü satın almak istiyorsanız, Bunu Humble Store üzerinden yapabilirsiniz.

The Game Awards 2020, Türkiye saati ile 11 Aralık Cuma 02:30’a kadar devam edecek.

 

Exit mobile version