Steam Final Fantasy 5 Pixel Remaster Çıkış Tarihi

Steam, önümüzdeki birkaç hafta içinde PC ve mobil cihazlara gelecek olan Final Fantasy 5 Pixel Remaster'ın çıkış tarihini doğruladı. İşte detaylar...

Square Enix‘in Final Fantasy Pixel Remaster serisi oyunları, eski oyunları yeniden deneyimlemenin şaşırtıcı ve keyifli bir yolu oldu. Remaster’lar, serinin ilk altı oyununu güncelliyor. En sonuncusu Final Fantasy 4’tür. Final Fantasy 4 Pixel Remaster’da bazı eksiklikler olsa da; sıcak bir şekilde kabul edilen bir giriştir. SNES orijinalinden her şeyi korur. Final Fantasy 5’in yeniden düzenlenmesini dört gözle bekleyen hayranlar için; çok yakında geleceği için uzun süre beklemek zorunda değiller.

Steam Final Fantasy 5 Pixel Remaster Oyunu Çıkış Tarihini Doğruladı

Son derece popüler olan bu serinin yeniden düzenlemelerinin ilk üç oyununun tamamı aynı gün; Final Fantasy 4 Pixel Remaster ise bir ay sonra piyasaya çıktı. Bu oyunlar hem PC’ye hem de mobil cihazlara geliyor. Hem Final Fantasy 5 hem de 6’nın orijinal Steam sürümleri, bu daha sadık Pixel Remasters’a yer açmak için mağazadan kaldırılıyor. Steam, beşinci oyunun çıkış tarihini doğrularken; altıncı oyunun çıkış zamanı hala bilinmiyor.

Final Fantasy 5, dört oynanabilir parti üyesini görevlerinde birleştiren düzenin dengesini koruyan dört kristali bozdukları için, bir kez daha dünyayı kötü güçlerden kurtardı. Buna gezgin Bartz Klauser, prenses Lenna Charlotte Tycoon, hafızasını kaybetmiş Galuf Doe ve güzel çocuk korsan Faris Scherwiz dahildir. Steam, oyuncuların 10 Kasım’da bu dördü ile yolculuklarına başlayacaklarını onaylıyor.

Bu oyun, daha fazla iş ve hatta becerileri diğer sınıflarla birleştirebilen ATB Savaş sistemi üzerine kuruludur. Diğer Final Fantasy Pixel Remaster oyunlarının bazı temel özellikleri burada bulunacak. Bu, orijinallere mümkün olduğunca sadık olmayı amaçlayan güncellenmiş piksel sanatı tasarımlarını; orijinal dizi bestecisi Nobuo Uematsu tarafından denetlenen düzenlenmiş müziği; orijinal oyun deneyimini yumuşatmayı amaçlayan diğer yaşam kalitesi işlevlerini içerir.

BAZI İNDİRİMLER KAZANIN

Dahil edilen diğer materyaller, oyuncuların çevireceği ayrıntılı bir canavar; Final Fantasy’nin orijinal sanatçısı ve tasarımcısı Yoshitaka Amano tarafından çizilen konsept sanatın bazılarını gösteren bir illüstrasyon galerisi gibi ekstra özelliklerdir. Oyuncular bu girişi Steam veya Mobil’de %20 indirimle önceden satın alma hakkına sahiptir. Ya da altı yeniden düzenlemenin tamamını %22 indirimle satın alma imkanları vardır. Bu da onlara film müziği ve duvar kağıtları gibi ekstra bonuslar kazandıracaktır. Oyun, 10 Kasım’da Mobil ve PC için yayınlandı.

Exit mobile version