SoundCloud Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

SoundCloud müzik indirme yöntemlerini mi arıyorsunuz? Birkaç saniye içinde herhangi bir müziği indirmenizi sağlayan bu yöntemleri inceleyin.

SoundCloud müzik indirme işlemi, nadir bulunan parçaları kaybetmemek isteyen kişilerin nasıl gerçekleştirileceğini merak ettiği bir işlemdir. SoundCloud hem nadir hem de popüler müzikleri keşfedebileceğiniz, büyük bir topluluğa hizmet veren bir platformdur. Müziğe yeni başlayan hevesli insanların kullandığı platformda birçok müzik ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu müziklerin altında indirme butonu da yer alır. Bu müzikler MP3 formatında indirilir. Tabii, bu seçeneğin olmadığı müzikler de oldukça fazladır. “İndir” butonu olmayan müzikleri indirmek için başka çözüm yollarına başvurmanız gerekir.

Bu çözüm yollarından biri de müzik indirme sitelerini kullanmaktan geçiyor. Aşağıda yer alan listede hem SoundCloud’dan ücretsiz müzik indirmenizi sağlayan siteleri ve bu siteleri kullanarak nasıl müzik indirebileceğinizi hem de müzik indirmek için hangi yöntemi kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

SoundCloud Müzik İndirme Yöntemleri

SoundCloud Müzik İndirme Yöntemleri

1. Clipconverter CC ile Müzik İndirme

Clipconverter.cc, oldukça kolay bir kullanım sunan müzik indirme sitesidir. SoundCloud’dan hangi müziği indirmek istiyorsanız o müziğin bağlantısını kopyalıyor, daha sonra Clipconverter’ın müzik indirme sayfasındaki kutuya kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırıyorsunuz.

Dosya formatını belirledikten sonra “Devam” butonuna basıyorsunuz. Dönüştürme süreci sona erdikten sonra “Download” butonuna tıklayarak müziği cihazınıza indirebilirsiniz.

2. Savefrom ile SoundCloud’dan Müzik İndirme

Savefrom.net, SoundCloud’daki herhangi bir müziği saniyeler içinde indirmenizi sağlayabilecek başka bir hizmettir. Clipconverter gibi bu web sitesi de sizden sadece müziğin bağlantısını istiyor. Müziğin bağlantısını yapıştırdıktan sonra “>” butonuna tıklıyorsunuz ve müziğin ne kadar uzunluğuna bağlı olarak bir süre bekledikten sonra “İndir” butonuna basıyorsunuz.

Dosya boyutu eğer çok yüksek değilse müzik saniyeler içinde inecektir. İndirme süresinin internet bağlantısına bağlı olarak değişebileceğini unutmayın.

3. Download Butonu ile SoundCloud’dan Müzik İndirme

Müzik eğer indirmeye açıksa altında “Download” butonu yer alacaktır. Bu butona tıkladıktan sonra o müziği indirebileceğiniz web sayfasına yönlendirilirsiniz. Buradan müziği indirmeye başlayabilirsiniz.

Exit mobile version