Sorry Something Went Wrong Hatası Nasıl Düzelir?

Sorry Something Went Wrong hatası için çözüm yolları nelerdir? Facebook kullanıcılarının sıkça yaşadığı sorunu çözüm yollarını sıraladık.

Sorry Something Went Wrong hatası, Facebook kullanıcılarının oldukça sık karşılaştığı bir hatadır. Bu sorun genellikle Facebook’un sunucularından kaynaklı olsa da bazen kullanıcı tarafından da kaynaklanabiliyor.

Sorunu ortadan kaldırmak için başvurabileceğiniz birçok yöntem vardır. Bu yöntemlere geçmeden önce dilerseniz bu hatanın ne anlama geldiğini açıklığa kavuşturalım.

Sorry Something Went Wrong Ne Demek?

Sorry Something Went Wrong, “Üzgünüm, bir şeyler yanlış gitti” anlamına gelir. Bu hata mesajı büyük bir çoğunlukla Facebook’un sunucularına erişilemediğinde ortaya çıkar ama bu soruna sunucu erişim sorunlarının yanı sıra ön bellek veya tarayıcı uzantıları da yol açabilir.

Sorunun kaynağında eğer ikinci ihtimal varsa sadece birkaç adımı takip ederek sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Dilerseniz gelin, bu yöntemleri inceleyelim.

Sorry Something Went Wrong Hatası İçin Çözüm Yolları

Sorry Something Went Wrong Hatası İçin Çözüm Yolları

1. Tarayıcı Ön Belleğini ve Geçmişini Temizleme

Ön bellek ve geçmişi temizleme adımları her web tarayıcısında değişiklik gösterir. Dünya çapında yaygın olarak kullanılan bazı web tarayıcılarında bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini hemen aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Google Chrome’da Geçmiş ve Ön Bellek Temizleme

Mozilla Firefox’ta Geçmiş ve Ön Bellek Temizleme

Opera’da Ön Bellek ve Geçmiş Temizleme

2. Eklentileri Devre Dışı Bırakma

Bu sorunu düzeltmek için başvurabileceğiniz diğer bir yöntem de tarayıcı eklentilerini devre dışı bırakmaktır. Web tarayıcısında yüklü olan eklentileri görüntüleyip bu soruna yol açabilecek eklentileri devre dışı bırakın ya da silin.

Exit mobile version