Sony Xperia Pro-I Özellikleri ve Fiyatı (İnceleme)

Akıllı telefon dünyası açısından son derece yetenekli bir alternatif olarak Sony Xperia Pro-I karşımıza çıkıyor. İşte Sony Xperia Pro-I akıllı telefonunun özellikleri ve fiyatı...

Sony Xperia Pro-I oldukça güzel bir tasarıma sahip. Telefonun yüksek fiyat aslında çok iyi seçilmiş donanımlardan ileri geliyor. Tasarımına, performansına ve güç yönelimine, yazılım özelliklerine ve kısaca Sony Xperia Pro-I’ in en çok albenisi olan özelliklerine bir göz atacağız. Muhteşem Super OLED ekran, iyi tasarlanmış tasarım ve mükemmel bağlantı seçenekleri ile gelen bu cihaz bugün üst düzey cihazlar içinde piyasadaki en etkileyici telefon diyebiliriz.

6,50 inç ekranla geliyor. Ekranı 1644 x 3840p çözünürlük destekliyor. Ayrıca 643 ppi yoğunluk değeri ve mükemmel renk – kontrast ayarları ile sizi kendine hayran bırakacak yüksek monitör teknolojisi ile donatılmış bir cihaz. Ekran 120 Hz yenileme kapasitesine sahip.

Videoları ve filmleri görüntülerken renk doğruluğu çok canlı ve ayrıntılar çok keskin. Xperia Pro-I ayrıca Android 11 işletim sistemi önyüklü şekilde sunuluyor, bunun yanı sıra 12 GB RAM ve Snapdragon 888 model işlemci kullanıyor. 8.2 mm kalınlık ve 186 gram ağırlık fiziksel özellikleri.

Xperia Pro-I 5 nm mimarili bir işlemciye sahip olup 2,84 Ghz frekansa çıkabilen ana çekirdeğinin yanı sıra 3 çekirdek de 2,42 Ghz frekansa çıkabilmektedir. Adreno 660 GPU ile desteklenen Sony Xperia Pro-I ‘in 512 GB dahili alanı var. Enerjisini 4.500 mAh kapasiteli bir pilden alıyor ve 30 Watt adaptör de bu pili besliyor. İnternette sorunsuz sörf yapmak internet bağlantınız olduğu sürece nerede olursanız olun iletişim halinde kalmanızı sağlayacak olan Xperia Pro-I ile daha keyifli olacak.

Sony Xperia Pro-I arkada 4 kamera taşıyor. Sony kendi ürettiği yüksek çözünürlüklü kameraları 12 MP+12 MP +12 MP olarak kullandı ve TOF derinlik sensörünü de ekledi. 4K kaliteyi garantileyen Xperia Pro-I ön kamerasını 8 MP olarak seçti. Sony, son birkaç yılda sağlam bir telefon yelpazesi üretti ve Sony Xperia

Pro-I, bu cihazlar arasında en iyilerinden biri. Bu telefon, farklı gadget araçlarını kurcalamanıza gerek kalmadan favori uygulamalarınıza ve ofis programlarınıza hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar. Sony Xperia Pro-I ile e-postalarınıza, sosyal ağ web sitelerine erişebilir ve telefonunuzu tarzınıza uyacak şekilde kişiselleştirebilirsiniz. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, bu telefon kendisinden beklenenleri fazlasıyla karşılar.

Xperia Pro-I, en eksiksiz ve zengin özelliklere sahip telefonlardan biri. Xperia Pro-I’de, telefonunuzdan en iyi şekilde yararlanmanızı kolaylaştıran pek çok özelleştirilebilir özellik var. Geniş hafızası ve çok sayıda yüksek çözünürlüklü pikseli ile Xperia Pro-I, istediğiniz her şeyi ve ihtiyacınız olduğunda indirmenizi kolaylaştırır. Xperia Pro-I akıllı telefonunun fiyatı 1800 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Sony Xperia Pro-I Akıllı Telefonun Artıları

Akıllı Telefonun Eskileri:

 

 

Exit mobile version