Snapdragon 888 destekli yeni Realme Race

Bu ayın başlarında, Realme Race adıyla Snapdragon 888 SoC tarafından desteklenen, 12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip olan ve üstünde Realme UI 2.0 ile Android 11 çalıştıran Realme Race (RMX2202) adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildirilmişti. Şimdi Race’in sadece bir kod adı ve akıllı telefonun yeni bir serinin parçası olduğuna dair resmi bir onay alıyoruz.

Telegram sesli sohbet özelliğini getiriyor

REALME BAŞKAN YARDIMCISI REALME RACE TELEFONU İLE İLGİLİ BİLGİ VERMİŞTİ

Bu bilgi, sızdırmamızı doğrulayan ve akıllı telefonun kaputunun altında Snapdragon 888 SoC’ye sahip olduğunu ve 2021’de geleceğini söyleyen Realme Başkan Yardımcısı Xu Qi Chase’den geliyor. Tam olarak ne zaman olduğunu söylemedi. Ancak akıllı telefonun gelecek yıl Ocak veya Şubat aylarında resmiyet kazanmasını bekliyoruz.

Chase, Realme Race’in özelliklerini de detaylandırmadı. Ancak güvenilir bir ihbarcı başka bir görüntü paylaştı. Arkada 64MP üçlü kamera ve deri benzeri bir doku ortaya çıkardı. Bitiş, muhtemelen Realme 7 Pro SE Sun Kissed Leather Edition’da gördüğümüze benziyor.

Akıllı telefonda, kameraların sağ tarafında Realme logosu ve yanında “Güç Tasarımı” yazıyor. Telefonun sağ tarafındaki güç düğmesinin de sarı vurgu olduğunu fark edebilirsiniz. Ve gömülü bir parmak izi tarayıcısı olmadığı için, telefonun bir ekran içi çözümle gelmesini bekleyebilirsiniz.

Bu ayın başlarında özel olarak paylaştığımız Realme Race’in bir görüntüsü, dairesel bir ada içine yerleştirilmiş dört arka kameralı akıllı telefonu ortaya çıkardığından, özel bir akıllı telefon olabilir.

Exit mobile version