Snapchat Streak Ne Demek? Nasıl Yapılır?

Snapchat Streak ne demek, nasıl yapılır? Snapchat'teki ateş, kum saati ve 100 emojileri ne anlama geliyor? Bu gibi soruları yanıtladık.

Snapchat Streak ne demek, nasıl yapılır? Bu gibi soruların cevabını araştırıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu yazının sonunda Streak’in ne olduğu ve nasıl yapılacağı da dahil olmak üzere cevabını merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulacaksınız.

Snap gönderme ve alma sürecini bir tür oyuna dönüştüren Snapchat, kitlesini elinde tutmanın ve bununla da sınırlı kalmayarak büyütmenin yollarını iyi biliyor. Bu özelliğinin de hedef kitlesine ulaşmasına ve mevcut kitlesini uygulamada daha çok vakit geçirmesine büyük faydası dokunuyor.

Bu özelliğin nasıl çalıştığını öğrendiğiniz zaman Snapchat’in ne kadar yenilikçi bir platform olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

Snapchat Streak Ne Demek? Ne İşe Yarar?

Snapchat Streak ya da Snapstreak, Snapchat kullanıcısı ile etkileşim oranınızın göstergesidir. Bir Snapchat kullanıcısına en az 3 gün boyunca günde en az bir kez Snap gönderir veya o kullanıcıdan 3 gün süre ile günde 1 defa Snap alırsanız bu noktada Snapstreak başlar.

Bir kullanıcı ile ne kadar etkileşim kurduğunuzu öğrenmek için sohbet bölümünde kişinin yanında bir ateş emojisine bakabilirsiniz. Bu emojinin yanında yer alan sayı devamlı olarak artar. O kullanıcı ile kaç gündür etkileşim kuruyorsanız o günün sayısı ateş emojisinin hemen yanında yer alır.

Bu emojinin kaybolmaması için arkadaşınıza 24 saat içinde en az 1 Snap göndermeli ya da o arkadaşınızdan 1 Snap almalısınız. Bu koşullar yerine getirilmediğinde etkileşim oranı birden düşüşe geçer. Bu, ateş emojisinin ve gün sayısının kaybolacağı anlamına geliyor.

Snapchat Streak Nasıl Yapılır?

Snapchat Streak Nasıl Yapılır?

Streak, herhangi bir Snapchat kullanıcısına 3 gün süre ile her gün fotoğraf ve videoları Snap olarak göndererek yapılır. Kullanıcı ile sürekli yazılı olarak konuşmanızın hiçbir önemi yoktur. Grup sohbetlerine gönderilen Snap’ler de sayılmıyor çünkü bu özellik tamamen iki kişi arasında geçecek şekilde geliştirildi.

Snap’leri doğrudan Snapchat’in kamerasından göndermeniz gerektiğini de belirtmek gerekiyor. Anılardan ya da galeriden bir fotoğraf seçip göndermenin Snapstreak’in üzerinde herhangi bir etkisi yoktur.

Snapchat’te Emojiler ve Anlamları

Snapchat’in sohbet bölümünde kişilerin yanında yer alan emojiler, Snapstreak’in başladığının bir göstergesidir. Snapstreak’in başlaması için 3 gün boyunca düzenli olarak Snap gönderip almanız gerekiyor. 24 saat içinde karşı taraftan bir Snap almazsanız ya da siz karşı tarafa Snap göndermezseniz Snapstreak başlamıyor.

Bu eğer kusursuz bir şekilde gerçekleşirse sohbetlerin yanında 100, ateş ve kum saati gibi emojiler belirir. Bu emojilerin her birinin farklı bir anlamı vardır.

Snapchat’te 💯 (100) Emojisi Ne Anlama Geliyor?

Snapstreak’inizi 100 gün boyunca arkadaşınıza Snap gönderir ve ondan da aynı şekilde Snap alırsanız 100. günde 100 emojisi belirir. 101. günde ise ateş emojisine geri dönülür.

Snapchat’te 🔥 (Ateş) Emojisi Ne Anlama Geliyor?

Bu, Snapstreak’in başladığının göstergesidir. 3 gün boyunca her gün en az 1 Snap gönderilip alınırsa kullanıcının yanında bu emoji görünür.

Snapchat’te ⌛ (Kum Saati) Emojisi Ne Anlama Geliyor?

Bu, Snapstreak’in süresinin dolmak üzere olduğu anlamına gelir. Yeni bir Snap gönderildikten hemen sonra kaybolur.

Exit mobile version