Snapchat Ortak Arkadaş Görme Nasıl Yapılır?

Snapchat ortak arkadaş görme işlemi birçok kullanıcı tarafından gerçekleştirilmek isteniyor. Peki, bu nasıl yapılabilir?

Snapchat Ortak Arkadaş Görme

Snapchat ortak arkadaş görme yöntemine mi ihtiyacınız var? Bu konuda yalnız değilsiniz. Sizin gibi çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, takip ettiği arkadaşlarının arkadaşlarını görmek istiyor. Bu isteğin altında büyük bir çoğunlukla sahip olunan arkadaşların kaç kişi ile ortak arkadaş olduğunu öğrenme amacı yatıyor.

Sosyal medya platformları, dünyayı birbirine bağlayan ağın önemli bir parçasıdır ve sizin de birey olarak topluluğa dahil olmanıza yardımcı olur. Arkadaşlarınızın arkadaşlarını görmek, onları arkadaş olarak eklemek topluluğun bir parçası olmanızı kolaylaştırır.

Peki, Snapchat gibi popüler bir sosyal medya platformunda ortak arkadaşları görüntülemenin bir yolu var mıdır? Bu sorunun cevabını aşağıda detaylı olarak öğreneceğiz.

Snapchat Ortak Arkadaş Görme Yöntemi

Snapchat’te ortak arkadaşları öğrenmenin bir yolu yoktur ama arkadaşlarınızın arkadaşlarını görebilirsiniz. Arkadaşınızı eğer gerçek hayatta tanıyorsanız onun arkadaş olarak eklediği kişi ortak arkadaşınızsa “Hızlı Ekle” bölümünden o arkadaşınızı bulabilirsiniz.

Snapchat’te ortak arkadaşları öğrenmek için öncelikle profilinize gitmeniz gerekiyor. Bunun için sol üstteki bitmojiye dokunun, ardından Arkadaş Ekle seçeneğine dokunun. Hızlı Ekle menüsünün altında ortak arkadaşlarınız da dahil olmak üzere birkaç kullanıcı göreceksiniz.

Bunun haricinde direkt arkadaşlarınızın Snapchat’te arkadaş olarak eklediği kişileri görmenin bir yolu yoktur. Bu, uygulamanın gizliliğe verdiği önemden kaynaklanıyor. Sosyal medya uygulamasında arkadaş listeleri herkesten gizli tutulur ve siz o kişinin arkadaşı olsanız bile kimleri arkadaş olarak eklediğini göremezsiniz.

Arkadaşlarınızın eklediği kişiler, uygulamanın arkadaş olarak eklemenizi önerdiği kişiler arasında yer alabilir. Uygulamanın “Hızlı Ekle” kısmından bazı arkadaşlarınızın arkadaşları da dahil olmak üzere tanıma ihtimalinizin çok yüksek olduğu birçok sosyal medya kullanıcısına ulaşabilirsiniz.

Bu kişiler, gerçek hayatta da tanıdığınız arkadaşlarınızla ortak arkadaşlarınız da olabilir ama içinde bulunduğunuz herhangi bir Snapchat grubunda yer alan üyeler de bu kısımda bulunabilir. Bu kısımla ilgili kesin bir ifadede bulunmak zordur çünkü arkadaş önerileri tamamen rastgele sıralanır.

Aralarında arkadaş olarak eklemediğiniz kişiler olursa yanındaki “X” butonuna basarak onları listeden kaldırabilirsiniz. Bu liste, Snapchat’te ne kadar çok yeni kişi eklerseniz o kadar sık güncellenecektir.

Exit mobile version