En İyi Sitcom Diziler Listesi

En iyi sitcom diziler konusunda kararsız mı kaldınız? En başarılı durum komedisi dizilerinin yer aldığı listeye göz atabilirsiniz.

En iyi sitcom diziler neler? Komedi türünü seven her izleyicinin mutlaka izlemesi gereken çeşitli yapımlar bulunuyor. Durum komedisi türünde başarılı bir dizi izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan listeye bakabilirsiniz.

İzlemeniz Gereken Sitcom Diziler

  1. The Big Bang Theory
  2. Young Sheldon
  3. Brooklyn Nine-Nine
  4. The Office
  5. Friends
  6. Seinfeld
  7. Two and a Half Men
  8. 2 Broke Girls
  9. The IT Crowd
  10. Mom

1. The Big Bang Theory

Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılan The Big Bang Theory, 2007 yılında yayımlanmaya başladı ve 2019 yılında sona erdi. 8,1 IMDb puanına sahip olan dizi toplamda 12 sezondan oluşuyor. Başarılı sitcom dizisi Leonard, Sheldon, Howard, Raj isimli dört bilim insanının hikayesini konu alıyor.

2. Young Sheldon

The Big Bang Theory’nin spin-off dizisi olan Young Sheldon, isminden de anlaşılacağı üzere Sheldon karakterinin çocukluğunu konu alıyor. 2017 yılında yayımlanmaya başlayan Young Sheldon 7,5 IMDb puanına sahip.

3. Brooklyn Nine-Nine

Raymond Holt ve ekibinin maceralarını konu alan Brooklyn Nine-Nine, sitcom türünün en başarılı örnekleri arasında yer alıyor. 8,4 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz ve Melissa Fumero gibi isimler bulunuyor.

4. The Office

En iyi sitcom dizileri arasında yer alan The Office, ilk olarak 2005 yılında yayımlanmaya başladı ve 2013 yılında final yaptı. 8,9 IMDb puanına sahip olan yapım, kısa sürede dünya çapında çok popüler oldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizide 9 sezon mevcut.

5. Friends

İlk olarak 1994 yılında yayımlanmaya başlayan ve 2004 yılında sona eren Friends, bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alıyor. 8,8 IMDb puanına sahip olan dizi, bir arkadaş grubunun maceralarını konu alıyor.

6. Seinfeld

8,8 IMDb puanı ile dikkat çeken Seinfeld, 1989 yılında yayımlanmaya başladı ve 1998 yılında sona erdi. Jerry ve üç arkadaşının maceralarını konu alan yapımda 9 sezon mevcut. Başarılı dziiyi Netflix isimli dijital yayın platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

7. Two and a Half Men

Romantik ve komedi ögelerini içerisinde barındıran Two and a Half Men, 2013 yılında yayımlanmaya başladı ve 2015 yılında sona erdi. 7,0 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Jon Cryer, Ashton Kutcher, Angus T. Jones, Conchata Ferrell gibi isimler yer alıyor.

8. 2 Broke Girls

Bir restoranda çalışan Max Black ve Caroline Channing’in hikayesini konu alan 2 Broke Grils, ilk olarak 2011 yılında yayımlanmaya başladı. 6,6 IMDb puanına sahip olan başarılı sitcom dizisi 2017 yılında sona erdi. Dizinin oyuncu kadrosunda Kat Dennings, Beth Behrs, Garret Morris ve Jennifer Coolidge gibi isimler yer alıyor.

9. The IT Crowd

8,5 IMDb puanına sahip olan The IT Crowd isimli dizi, bir şirketin IT birimindeki çalışanların maceralarını konu alıyor. 2013 yılında final yapan dizide 5 sezon mevcut. Dizinin başrol oyuncu kadrosunda Chris O’Dowd, Richard Ayoade ve Katherine Parkinson bulunuyor.

10. Mom

Christy ve annesi Bonnie’nin maceralarını konu alan Mom 7,2 IMDb puanına sahip. En iyi sitcom diziler listesinde yer alan yapımın oyuncu kadrosunda Allison Janney, Anna Faris, Mimi Kennedy ve Jaime Pressly gibi isimler yer alıyor.

Exit mobile version