Signal Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Signal hesabı silme işlemi nasıl yapılır? İşte anlık mesajlaşma uygulamasında hesap silme işlemi için yapılması gerekenler!

Signal hesabı silme işlemini mümkün hale getirebilmek için bazı adımları sırasıyla uygulamanız gerekir. Bu adımları Android ya da iOS cihazınız üzerinden uygulayabilmeniz mümkündür. Aşağıda yer alan adımları takip ederek hesap silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tabletler üzerinden diğer kişiler ile iletişim kurabilmenizi sağlayan çok fazla sayıda uygulama yer alıyor. Bu uygulamalar içerisinden Signal, sahip olduğu arayüz, özellikler, üst düzey gizlilik ve güvenlik ile ön plana çıkıyor.

Çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen anlık mesajlaşma uygulamasını bir süre kullandıktan sonra kullanmaya devam etmek istemiyorsanız, Signal hesap silme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlemin sonucunda daha önce oluşturmuş olduğunuz hesabınız kaldırılır.

Signal Hesabı Silme Adımları Neler?

Signal Hesabı Silme-1

Kullanıcılarına üst düzey güvenlik ve gizlilik sunan anlık mesajlaşma uygulaması, çoğu akıllı telefon kullanıcısı tarafından kullanılıyor. Birçok kişi, söz konusu anlık mesajlaşma platformunu bir süre sonra kullanmak istemeyebilir. Böyle bir durumda hesap silme işlemini gerçekleştirmek gerekir. Bu işlemi mümkün hale getirebilmek için bazı adımları uygulamasınız.

Çok sayıda kullanıcı tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulamasında yer alan hesabınızı silebilmek için Signal uygulamasını açın. Eğer hesabınıza giriş yapmadıysanız üyelik bilgilerinizi yazın ve giriş işlemini yapın.

Hesabınıza girdikten sonra sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Daha sonra ayarlar menüsüne girin. Ayarlar menüsünde pek çok kategori ile karşılaşacaksınız. Bu kategoriler içerisinden Gelişmiş bölümünü açın. Ardından “Hesabı sil” seçeneğini seçin.

Söz konusu işlemin ardından yeni bir sayfa açılacak. Açılan sayfada ülke seçme kısmından Türkiye’yi seçin. Ülkeyi seçtikten sonra hesabınıza kayıtlı olan telefon numarasını girin. Daha sonra yeniden “Hesabı sil” butonuna basın. Bu işlemi yapmanız halinde hesabınız silinecek.

Hesabınızı sildiğiniz takdirde hesabınız ile ilişkili tüm verilerin silineceğini unutmayın. Bu veriler arasında medya dosyaları ve mesajlar dahil pek çok bilgi yer alıyor ancak daha önce gönderdiğiniz mesajlar, karşı tarafın sohbet penceresinde yer almaya devam eder.

Yukarıda yer alan adımları uygulayarak Signal hesap silme işlemini tamamlayabilirsiniz. Anlık mesajlaşma uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Signal nedir, güvenli mi? Isimli yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version