SEGA’dan 60. yıl için özel indirimler ve nostaljik kapaklar

Dünyaca ünlü Japon oyun firması SEGA, kuruluşunun 60. yılını özel bir etkinlikle kutluyor. Bu etkinlik kapsamında SEGA’nın Steam platformunda yer alan oyunlara indirim yapılırken, yine bu oyunların kapak görsellerinde nostaljik değişiklikler yapılarak şirketin kuruluş dönemine de bir gönderme yapıldı.

Yüzde 95’e varan indirimler

SEGA, kuruluşunun 60. yıl dönümünde kullanıcılarına karşı bonkör davranıyor. Şirketin pek çok önemli yapımında ciddi indirimler göze çarpıyor. İndirimle giren oyunlar arasında Company of Heroes %95, Two Point Hospital % 75, Persona 4 Golden %20 ve Total War: Warhammer’da % 66 indirimle öne çıkan yapımlar olarak gözüküyor. Öte yandan Sonic serisinin efsane oyunlarından Sonic The Hedgehog 2 de etkinlik kapsamında kısa süreli ücretsiz şekilde sunuluyor.

Nostaljik oyun kapakları

SEGA’nın özel etkinlik kapsamında gerçekleştirdiği bir diğer özel çalışma ise, Steam kütüphanesinde bulunan oyunlara özel nostaljik kapaklar hazırlamak oldu. Firma, oyunların üzerine Genesis, Mega Drive, Game Gear, Dreamcast gibi eski konsollarının logolarını ekledi.

SEGA 60. yıl özel etkinliği 19 Ekim‘e kadar devam edecek.

Exit mobile version