Sea of ​​Thieves 2. sezonun çıkış tarihi belli oldu

Sea of ​​Thieves 15 Nisan Perşembe günü yeni içerik, yeni oyuncu ilerlemesi ve ilgili ödüller getirerek 2. resmi sezonuna demir atacak ve başlayacak.

Henüz 2. Sezon hakkında rapor edilecek çok şey yok, formüldeki küçük değişiklikler dışında, ancak Sea of ​​Thieves şu anki açılış sezonu tarafından oluşturulan şablonu devam ettirmeli ve üç aylık bir içerik güncellemesi ve etkinlik programı sunmalıdır. Oyun yeni bir savaş geçişi etrafında inşa edilmiştir.

Bunun ötesinde, Rare henüz pek bir şey söylemiyor, ancak bugünün 2.Sezon lansman tarihi duyuru fragmanı, gelecek şeyler hakkında birkaç ipucu sunuyor.

Ubisoft oyunu Assassin’s Creed yeni ismini arıyor!

Fragman, her zamanki kozmetik eklemelerin yanı sıra, gökyüzündeki tehditkar kırmızı Ritual-Skull benzeri bir bulutun işaret ettiği yeni bir Skeleton Fort dünya etkinliğini ve ayrıca ciddi bir PvP potansiyeline sahip yeni bir fıçıda saklanma emoteunu sergiliyor. Ve belki de üç aylık oyun içi alayların ardından, Sea of ​​Thieves’in ileri karakollarında kimin oyalandığını da tam olarak öğreneceğiz.

SEA OF THIEVES 2. SEZON İÇİN DAHA KAPSAMLI BİR DETAY BEKLEYİN

Rare’in, 15 Nisan Perşembe günü Xbox ve PC’deki lansmanından önce Seas of Thieves’in ikinci sezonunun daha kapsamlı bir dökümünü sunmasını bekleyin.

Güzel bir Kraliyet Mavisi gemi setini ve diğer bazı yeni kozmetik ürünlerini görebiliyoruz ama en sonunda, pusularda çok yararlı bir araç olacağı kesin olan yeni bir ifade görüyoruz.

Namlu gizleme, Sea of ​​Thieves’e doğal bir katkı gibi görünüyor. Burada diğer oyuncuların gemilerini indirmek ve eşyalarını almak için titizlikten daha az yöntemler kullanması gerekebilir. Yine de taktiğin pratikte ne kadar etkili olacağı merak ediliyor. İlk birkaç haftadan sonra, herkes varillerden çok şüphelenecek, bu yüzden çok umursamaz bir mürettebatla karşılaşmazsanız, bulunmanız için iyi bir şans var. Bununla birlikte, ganimet verirken ve sonra giderken birinin gemisinin etrafında 10 varil bırakarak oynayabileceğiniz akıl oyunlarını hayal edin. Adam, Sea of ​​Thieves 2. sezon paranoyak korsanlar yapacak.

Sea of ​​Thieves, bu yılın başlarında yeni sezonluk güncelleme yapısına geçti ve eski bir aylık güncellemeleri üç aylık daha büyük genişlemeler lehine devre dışı bıraktı. Şimdiye kadar, korkunç derecede şiddetli değişiklikler görmedik. Bu zamana kadar çoğunlukla yenilenmiş bir ilerleme sistemi gibi görünüyor. Namlu gizleme eklemesi oldukça cesur bir harekettir ve yaygın bir savaş stratejisi haline gelebilir. Bu yüzden işlerin nereye gideceğini kısa süre sonra göreceğiz.

Exit mobile version