Samsung, One UI Watch Hakkında İpuçları Verdi

Samsung Electronics, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde yeni One UI Watch kullanıcı deneyimini tanıttı. Yeni arayüz, Galaxy cihazları arasında daha iyi bir bağlantı kurulmasını sağlayacak. Samsung One UI Watch arayüzünün, Galaxy Watch için Google ile birlikte geliştirilen yeni ve birleşik platform üzerinde kullanılabilir olacağını da açıkladı. 

Yeni arayüzle performans iyileşecek. Böylece, Galaxy Watch ile Android işletim sistemli akıllı telefonlar arasında daha kusursuz bir deneyim sağlayacak. Ayrıca erişilebilen uygulama sayısı da artacak. Samsung yeni birleşik platforma ve One UI Watch arayüzüne sahip ilk akıllı saat olacak. Galaxy Watch’ın yaz sonunda gerçekleşecek Unpacked etkinliğinde sahneye çıkacağını duyurdu.  


Benzer İçerik: Samsung Galaxy Watch4 Resmi Görüntüleri Ortaya Çıktı


 

Tamamen yeni bir deneyim 

One UI Watch arayüzü, birleşik platformla beraber tamamen yeni bir Galaxy Watch. Bunun bir parçası olarak, akıllı telefonlara indirilen saatle uyumlu uygulamalar hızlıca akıllı saate de inmiş olacak. Telefondaki saat uygulamasının dünyanın farklı yerlerindeki saatleri göstermek için ayarlanmasıyla, bu görünüm otomatik olarak akıllı saate de yansıyacak. 

Birleşik platform, Google Play üzerinden doğrudan Galaxy Watch akıllı saate indirilebilen uygulamalara da yeni özellikler getiriyor. Spora meraklıları Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddie gibi uygulamaları tercih edebilir. Sağlık ve dengeli yaşam uygulamalarını tercih edenler ise Calm veya Sleeo Cycle. Ayrıca, müzikseverler ve yeni sanatçıları keşfetmek isteyenler Spotify ve YouTube Music gibi uygulamaları kullanabilir. Bununla birlikte gezginler ve kâşifler de Google Maps gibi uygulamaları akıllı saatlerinde kullanabilecek. Böylece, Galaxy akıllı saatlerde herkesin sevebileceği bir uygulama mutlaka bulunacak. 

 

Kişiselleştirmede yeni seçenekler  

Samsung, kullanıma sunacağı saat kadranı ile yeni saat kadranları geliştirmek oldukça kolay hale gelecek. Böylece, android geliştiricileri Samsung’un saat kadranları koleksiyonuna yeni ve eğlenceli birçok tasarım ekleyebilecek. Ayrıca kullanıcılar akıllı saatlerini kendi ruh hallerine göre değiştirebilecek. Bunun sayesinde, tercih ettikleri aktivitelere göre kişiselleştirmek için yeni olanaklar sağlayacak. 

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Patrick Chomet,  “Giyilebilir cihazların taşıdığı potansiyelin tamamının ortaya çıkarılabilmesi için mobil inovasyonlar geliştiriyor. Açık ekosistemimizde bizlerle birlikte büyüyen güvenilir endüstri liderleriyle ortaklıklarımızdan faydalanıyoruz. Bu çalışmalar sayesinde tüketicilerimize sunduğumuz akıllı saat deneyimini geliştireceğiz. Ayrıca, Galaxy ekosisteminin imkânlarını zenginleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

Google Android Giyilebilir Ürünler Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Sameer Samat da “Ne zaman birlikte çalışsak müşterilerimize sunduğumuz deneyimi bambaşka ve daha iyi bir noktaya taşıyoruz. Böylece, bu durum, Galaxy Watch cihazında kullanıma sunacağımız yeni ve birleşik platform için de geçerli olacak. Aralarında Google tarafından geliştirilen uygulamaların da bulunduğu geniş bir uygulama yelpazesi var. Ayrıca tüm bunları içeren yepyeni bir cihazın da heyecanını yaşıyoruz.” dedi. 

Exit mobile version