Samsung ML-1660

Pazardaki en küçük lazer yazıcılardan Samsung ML-1660, hem uygun fiyatı, hem de baskı hızıyla dikkat çeken bir siyah-beyaz yazıcı modeli. Bilgisayarınıza USB bağlantısı üzerinden bağladığınız yazıcı, 1200?600dpi çözünürlükte çıkış sunuyor. Testimizdeki çıkış hızını ise metin dokümanları için saniyede 17 sayfa olarak belirledik. Ancak görsel çıkışlarında bu hızda doğal olarak bir azalma yaşayabiliyorsunuz.
 

 
Yine de dakikada 15 sayfalık bir performansın hiç de kötü olmadığını belirtelim. Aldığınız baskılar ise oldukça kaliteli, özellikle metin dokümanlarında hiçbir sorun olmadan aldığımız yüksek kalitedeki çıkışlar test ekibimizi oldukça memnun bıraktı. Aynı şekilde görsel baskılarında da, pikselleşme olmadan, detaylı çıkışlar elde edebiliyorsunuz. Yazıcının dikkatimizi çeken özelliklerinden bir diğeri ise, “print-screen” fonksiyonu oldu. ML-1660″ın üzerinde bu işleme ayrılmış tuşa bastığınızda ekranınızdaki görüntüyü aynen basabiliyorsunuz. Şimdiye kadar kullanmadıysanız bu özellik çok şey ifade etmeyebilir ancak kimi zaman gerçekten de faydalı olduğunu belirtelim.
 

 
Samsung ML-1660″ın sınıfında masaüstü için en uygun yazıcılardan biri olmasının bunlar dışında iki nedeni daha bulunuyor. Bunlardan biri yazıcının sessiz çalışması, diğeri ise kompakt tasarımı. Sessizlik konusunda birçok yazıcıyı geride bırakabilecek bir performans sergileyen ML-1660, tüm çalışma ortamlarında ve hatta evde kolaylıkla kullanılabilecek bir tasarıma sahip. 341 x 224 x 184mm boyutlarındaki ve 4.3kg ağırlığındaki yazıcının kağıt besleme tepsisi ise aşağıya doğru açılıyor ve A4 ve A5 boyutları için ayarlanabiliyor. Samsung, en küçük yazıcısı ML-1660″ya, kullanım kolaylığı sağlayan “tek-dokunuş” özelliğini de eklemiş. Ekran tuşları, kullanıcılara bilgisayarlarının ekranında tuşa dokundukları anda gördüklerini hızlı ve kolay bir şekilde yazdırma imkanı sağlıyor.

 

Exit mobile version