Samsung Kutu İçeriği Sadeleşecek: Şarj ve Kulaklık Gönderilmeyecek!

Minsk, Belarus - March 27, 2020: Man holding in hands Samsung Galaxy s20 Ultra closeup

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung kutu içeriği ile alakalı önemli sızıntılara neden oldu. İşte konuyla alakalı merak edilen önemli detaylar.

Herkesin çok büyük merakla beklediği iPhone 12 lansmanı yapıldı ve sızıntıların doğru olduğu ortaya çıktı. iPhone 12 kutusunda sadece şarj cihazı yer aldı. Bu sayede firma önemli bir yükten de kurtulmuş oldu. Şimdi ise benzer iddialar Samsung firması için ortaya atılıyor. Şirketin özellikle de şarj aletleri konusunda radikal kararlar alabileceği ifade edildi.

Samsung kutu içeriği şarj ve kulaklık olmadan geliyor

iPhone 12 cihazı tanıtıldıktan sonra Samsung, sosyal medya üzerinden Apple ile resmen dalga geçmişti. Şirketin sadece akıllı telefon göndermesinin yoğun bir şekilde eleştiren Samsung, aynısını kendisi de yapacak gibi görünüyor.

Samsung kutu içeriği

Normal şartlarda herhangi bir cihaz alacağınız zaman içerisinde mutlaka şarj cihazı ve kulaklık da yer alır. Bu durum Apple ile değişti. Sektörde bilinen neredeyse herşeyi değiştiren Apple, bu sefer de kutu içeriklerinde değişim yaratıyor. Özellikle de çentik konusunda kendisinin öncü olduğunu hatırlarsınız. Apple firması neredeyse her konuda sınırları zorlamaya devam ediyor.

Samsung için genellikle takipçi olduğu söylenebilir. Samsung şirketinin Galaxy S30/S21 serisi ile birlikte kutu içeriklerinde Apple gibi değişiklik yapacağı tahmin ediliyor. Samsung ile birlikte diğer şirketler de onu takip edecektir. Bu nedenle kulaklıklı ve şarj makineli kutulara şimdiden elveda diyebiliriz. Sizce Samsung kutu içeriğinde değişikliğe gitmeli mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Samsung Yöneticisi Hayatını Kaybetti: Lee Kun-Hee Herkesi Üzdü

Exit mobile version