Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 Fotoğrafları Sızdı

Samsung, gelecek aylarda iki yeni katlanabilir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 isimli bu iki modelin fotoğrafları internete sızdı. Fakat resimler, isimsiz bir kaynaktan geliyor. Kaynağa göre bu görüntüler, şirketin tanıtım videosundan.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Şirket, şimdilik katlanabilir telefon kategorisinde en önde gelen marka. Xiaomi, OPPO gibi markaların da katıldığı bu yarışa, Apple 2023 yılında katılıyor. Ancak Samsung’un yeni modelleri ile bu yarışta ön sırada olması hiç şaşırtıcı değil.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 tasarımları sızdı

Şirket, 3. jenerasyon yeni modellerini çıkarıyor. Kaynağa göre, Galaxy Fold 3 ve Flip 3, büyük bir tasarım değişikliğine sahip. Galaxy Z Fold 3’ün fotoğraflara göre kamera düzeninde değişikler var. Modelin üç adet kamerası var fakat ekrana gömülü bir kamera sistemi mevcut.

Ek olarak resimler, S Pen desteğini de gösteriyor. Videodan gördüğümüz kadarıyla da video aramaları sırasında S Pen ile not alabileceksiniz. Aynı zamanda önceki sızıntılara göre, bu kalem katlanabilir telefon için özel bir kalem olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 görüntüleri

Resimlere göre, Z Fold 3, üç renk seçeneği ile gelecek. Bu renkler Yeşil, Gümüş  ve Siyah olarak karşımıza çıkıyor. Şimdilik elimizde bu bilgiler mevcut ama, güvenilir bir kaynak bu bilgilerin doğruluğundan şüpheli.

Yine önceki sızıntılara göre, Z Fold 3, Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Aynı zamanda 4,275 mAh bateriye sahip olacak. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

Samsung Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 görüntüleri

Galaxy Z Flip 3 ise, bir önceki modellere göre daha büyük bir ekranla gelecek. Resimlere göre, Z Flip 3, dikey bir kamera dizilimine sahip olacak. Böylece dış ekran daha geniş ve kullanışlı olacak.

Samsung Z Flip 3

Daha büyük ikincil ekranıyla birlikte kamerası, iki ayrı ton olarak tasarlanmış. Ayrıca bu model için ise dört adet renk seçeneği olacak gibi. Bunlar Mor, Siyah, Yeşil ve Beyaz.

Samsung Z Flip 3

Yeni modeller ne zaman çıkacak?

Kaynağa göre Flip 3’de aynı zamanda USB Type-C girişi ve alt kısmında ses çıkışı mevcut. Önceki sızıntılara göre ise, Z Flip 3 modeli de Snapdragon 888’den güç alacak.

Şirketin iki modeli de Temmuzdaki Unpacked etkinliğinde tanıtmasını bekliyoruz. Aynı zamanda bu iki model 2021’in en iyi telefonları arasına da girecek gibi.

Redmi Note 10S çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri

Exit mobile version